Verkeersregeling vanwege Çark Creek Bridge Operation

verkeersregelgeving door cark creek running
verkeersregelgeving door cark creek running

Vanwege het brugwerk op Çark Creek zal Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Zomerkanaalkanaal) op maandag 2 maart worden afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Verkeer wordt gegeven in de richting van Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Het 360 meter lange gedeelte van Adnan Menderes Avenue (kanaal van de zomerkanaal), dat door de Sakarya Metropolitan Municipality aan de waaierkreek wordt gebouwd en Sebahattin Zaim Boulevard, Serdivan Adnan Menderes Avenue en Hasır Street zal verbinden, is op maandag 2 maart afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Verkeer wordt gegeven aan de richting Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.

Ter attentie van onze burger

In de verklaring: “Na de voltooiing van de paalwerken zal de weg gedeeltelijk worden opengesteld voor verkeer en zal voertuigverkeer worden voorzien als vertrek en aankomst. Om onze burgers in staat te stellen hun leven en veiligheid van eigendommen te voltooien en snel en zonder vertraging te werken, worden onze chauffeurs vriendelijk verzocht om zich aan de verkeersborden en markeringen te houden en alternatieve routes te gebruiken. Bovendien moet parkeren worden vermeden op Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, waar verkeer naartoe wordt geleid, om doorstroming van het verkeer te voorkomen. We danken al onze burgers voor hun gevoeligheid. ”

verkeersregelgeving door cark creek running
verkeersregelgeving door cark creek running

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen