Waarom worden de mondelinge examenresultaten van TCDD 356 niet bekendgemaakt?

Waarom de resultaten van het mondeling examen van tcdd-medewerker niet worden uitgelegd
Waarom de resultaten van het mondeling examen van tcdd-medewerker niet worden uitgelegd

De Republiek Turkije State Railways (TCDD) komt in de 1500 kandidaten dicht bij de 356 resultaat van zijn mondeling examen voor de aanwerving van ongeveer 190 dagen, ondanks de af en toe langsvarende van uitleg.


Mondelinge examens van kandidaten die via İşkur solliciteerden, werden in augustus 2019 afgenomen door TCDD. In september echter, werd TCDD General Manager İsa ApaydınNa het ontslag konden de mondelinge examenresultaten niet worden bekendgemaakt.

Er werd gemeld dat de intensiteit van Cahit Turhan, de minister van Transport en Infrastructuur van de Republiek Turkije, eerst aangaf dat de resultaten van het wervingsgesprek met TCDD niet waren bekendgemaakt, en vervolgens dat het veiligheidsonderzoek dat door de relevante instellingen voor de deelnemers was uitgevoerd, nog niet was voltooid. Nadat het onderzoek van de mondelinge examenresultaten was aangekondigd, waren de veiligheidsonderzoeken echter verward vanwege het feit dat het opdrachtdocument werd voorbereid.

Volgens de advertentietekst die op 4 april 2019 is gepubliceerd door het algemene directoraat van TCDD, zouden in totaal 86 werknemers, waaronder 42 treinarbeiders, 188 machinisten voor de aanleg van spoorwegen, onderhouds- en reparatiemachines, 40 spoorwegonderhoudherstellers en 356 havenkraanmachinisten worden aangeworven.

Kandidaten die deelnamen aan het mondeling examen 356, vroegen TCDD General Manager Ali İhsan Uygun om de resultaten uit te leggen en hun lijden dagenlang te elimineren zonder iemands recht in te halen.

CHP Sivas Adjunct Ulaş Karasu heeft een vraag ingediend

Op 08.10.219 gaf CHP Sivas plaatsvervangend Ulaş Karasu een vraagvoorstel op verzoek van de minister van Transport en Infrastructuur Mehmet Cahit Turhan om te antwoorden:

  • Wat is de reden waarom de interviewresultaten niet zijn aangekondigd in de afgelopen 3-maand?
  • Wat is de reden voor het uitvoeren van het interview in kwestie, niet in de vorm van een schriftelijk examen?
  • Rekening houdend met de datum van het interview, heeft het feit dat de geplande aanwerving van personeel gedurende de tijdsperiode niet is voltooid geleid tot verstoringen in de taken en verantwoordelijkheden van TCDD?


Spoorwegnieuws zoeken

hoe 1

  1. Ik dank het raynieuws voor je interesse in het onderwerp 👏👏

Beoordelingen