TÜDEMSAŞ kromp 40 procent in 80 jaar

Tudemsas nam honderd procent per jaar
Tudemsas nam honderd procent per jaar

Abdullah Peker, voorzitter van de werknemers in de transport- en spoorwegsector, zei dat alle politieke machten onverschillig staan ​​tegenover de inkrimping van TÜDEMSAŞ van vroeger naar nu. "


Peker verklaarde in zijn persbericht dat hij heeft bijgedragen aan de nationale economie door fabrieken in dezelfde situatie in verschillende provincies te laten groeien en nodigde Sivas-mensen uit om TÜDEMSAŞ te claimen.

Peker zei dat terwijl het instituut dat in de jaren tachtig goederentreinen produceerde en repareerde, met werkplaatsen voor meer dan vijfduizend werknemers en 1980 ambtenaren, in de afgelopen jaren meer dan vijfduizend werknemers had, Peker zei: "Er is een gebrek aan belangstelling voor alle politieke machten in de krimp van TÜDEMSAŞ. Fabrieken in dezelfde situatie in verschillende provincies werden uitgebreid en droegen bij aan de nationale economie. Om economische stabiliteit te bereiken, om industrialisatie te bereiken, om ons aandeel in de internationale handel te vergroten, om de markteconomie te verbeteren, om de totale efficiëntie in de economie te vergroten, om een ​​werkgelegenheidsstructuur op hoog niveau te bereiken als gevolg van afnemende werkloosheid, om het welzijnsniveau te verhogen en uit te breiden, in overeenstemming met de doelstellingen van ons land. Het is bedoeld om te realiseren, integratie met de wereld. "

"TÜDEMSAŞ STROOMT ELK MAAND 10 MILJOEN HEET GELD NAAR DE STAD"

Benadrukkend dat TÜDEMSAŞ ook moet bijdragen aan het nationale industrieterrein in de productie van wagons en de elektrische automobielsector, die onlangs vooruitgang heeft geboekt, zei Peker: "De primaire klant van deze producenten, een openbare instelling en waarvan het kapitaal bijna volledig in handen is van TCDD, zelf. De vereniging uitgevoerd in een omgeving waar sprake is van concurrentie, efficiëntie en technologische ontwikkeling in een geglobaliseerde wereld, tegen slechts met TCDD vraag in Turkije is onmogelijk om te overleven met de bestaande instanties van deze instellingen. Continue technologische ontwikkeling en efficiëntie is het basisprincipe. De factor die dit constant in leven houdt, is concurrentie. In de wereld van vandaag is er een intense en snel toenemende concurrentie bij de productie en productie van spoorwegvoertuigen. Als gevolg hiervan moet TÜDEMSAŞ, dat actief is in de sector van de productie en reparatie van spoorwegvoertuigen in ons land, aan deze trend in de wereld voldoen om technologieën te ontwikkelen die aan verschillende eisen in de markt kunnen voldoen en te produceren tegen kosten die kunnen concurreren met de wereldprijzen. De bestaande structuur moet snel worden verlaten en er moet een nieuwe structuur worden gecreëerd die gelijke tred kan houden met de snelle technologische ontwikkeling van vandaag, die kan concurreren met andere producenten, wiens productiekwaliteit, kosten en aftersales-diensten concurrerend zijn met andere producenten, en die vrij is van bureaucratie en politieke invloeden. "

"LATEN WE TUDEMSAS"

Peker zei: “Het management van 3 instellingen die gepland zijn om afzonderlijk te worden samengevoegd om effectiever en efficiënter te zijn, betekent minder bureaucratie en snelle beslissingen nemen. Als gevolg hiervan zijn de werkterreinen van deze instellingen verschillend. Het is wel verstaan ​​dat de combinatie van verschillende infrastructuren en machines die worden gebruikt in de vracht- of passagierswagonsector niet positief zal reflecteren. GEEN COMBINATIE Als vakbond voorspellen we dat er een geschiktere beslissing zal worden genomen. We nodigen al onze Sivas-burgers uit om TÜDEMSAŞ te beschermen. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen