Het ongevalmoment van de vrachtwagen die door de gesloten slagboom probeert te breken, is op camera

trein botste tegen het busje en probeerde de barrières in de opium te doorbreken
trein botste tegen het busje en probeerde de barrières in de opium te doorbreken

De goederentrein 44015, die de Eskişehir Konya-expeditie maakte, raakte de vrachtwagen met een plaat van 03 PT 378 onder het management van Uğur Çankaya, die brood verdeelde in de buurt van de Sülümenli-stad Afyon en probeerde de spoorweg over te steken terwijl de barrières werden gesloten bij de overweg.


Volgens de ontvangen informatie was er geen verlies van leven bij het ongeval dat plaatsvond terwijl de vrachtwagen zwaar door de zijkant van de trein werd geraakt. De vrachtwagenchauffeur die bij het ongeval gewond was, werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een onderzoek naar het ongeval is begonnen.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen