Kamer van mechanische ingenieurs om IETT-bussen te besturen

Kamer van werktuigbouwkundigen om iett-bussen te begeleiden
Kamer van werktuigbouwkundigen om iett-bussen te begeleiden

IETT heeft een contract getekend met de Chamber of Mechanical Engineers in het kader van de inspectie en het onderhoud van zijn bussen. Op deze manier worden de antwoorden op deze vragen gecontroleerd door een onafhankelijke instelling, afgezien van IETT-inspecteurs en onderhoudsbedrijven. “Was het onderdeel dat op de bus werd vervangen echt defect? Is het vervangende onderdeel nieuw en origineel? " Het meest juiste antwoord op vragen zoals.


IETT bedient 4 miljoen passagiers per dag en voert onderhouds- en reparatieactiviteiten uit in 3 garages met zijn drieduizend 65 bussen. Als onderdeel van de overeenkomst met de Kamer van Mechanische Ingenieurs zullen bussen worden geïnspecteerd door de Kamerteams, evenals het toezicht- en controlepersoneel dat binnen IETT werkt.

Het doel van het contract voor de "Inspectiewerkzaamheden voor onderhoud en reparatie van garages" met de afdeling Istanbul van de kamer van mechanische ingenieurs is om onafhankelijke audits van IETT-bussen te bieden via een systeem dat het derde oog wordt genoemd. Of de onderhouds- en reparatieactiviteiten van het voertuig in de garages worden uitgevoerd volgens de relevante technische criteria, kwaliteitsnormen en de door de administratie vastgestelde criteria, zal objectief worden gecontroleerd.

SERVICEKWALITEIT ZAL VERHOGEN

Kamervertegenwoordigers houden toezicht op de prestaties van onderhoudscontractanten, stellen rapporten op en identificeren aspecten die voor verbetering vatbaar zijn, en zorgen ervoor dat de nodige maatregelen worden genomen. Het is dus bedoeld om de vluchtverliezen als gevolg van voertuigstoringen te verminderen en de passagiersveiligheid te vergroten. Verwacht wordt dat inspecties de tevredenheid van de passagiers zullen vergroten door de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

AUDITS WORDEN IN TWEE STAPPEN UITGEVOERD

inspecties; technische en follow-upaudits zullen in twee fasen worden uitgevoerd. Bij technische inspecties wordt gecontroleerd of onderhouds- en reparatieactiviteiten volgens technische criteria worden uitgevoerd. Bij vervolgaudits; er zal worden gecontroleerd of de bij technische inspecties geconstateerde afwijkingen zijn weggenomen.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen