Intense vraag naar binnenlandse goederenwagons uit Europa

Intense vraag van Europese binnenlandse goederenwagens
Intense vraag van Europese binnenlandse goederenwagens

Minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan verklaarde dat in totaal 400 goederenwagons zullen worden geproduceerd voor het in Oostenrijk gevestigde bedrijf GATX, met de medewerking van de particuliere TÜDEMSAŞ-sector, en er wordt besloten om 200 90-voet containervervoer en 600 draaistellen te produceren voor het in Europa gevestigde TOUAX-bedrijf. zei hij.


Turhan verklaarde dat de nieuwe generatie goederenwagons de aandacht van multinationale bedrijven blijven trekken vanwege de voordelen die zij hun gebruikers bieden en hun begrip van kwaliteit in de productie.

Turhan voegde aan dat er drie protocollen zijn ondertekend tussen TÜDEMSAŞ en Gök Yapı AŞ voor de nieuwe generatie binnenlandse goederenwagons die worden geproduceerd namens bedrijven die in Europa actief zijn. Turhan voegde eraan toe dat het protocol voor de productie van wagens van het type Sggrs van 150 voet voor het Oostenrijkse GATX-bedrijf is bijgewerkt. Hij voegde eraan toe dat 80 meer van dezelfde wagen werden toegevoegd.

Turhan wees erop dat de productie van wagons, die vorig jaar begon te produceren, ook dit jaar zal worden voortgezet: "In totaal zullen 400 Sggrs-type goederenwagons worden geproduceerd voor het GATX-bedrijf met de medewerking van de TÜDEMSAŞ-particuliere sector." hij sprak.

Turhan verklaarde dat de productie zal plaatsvinden binnen het Europese bedrijf TOUAX en zei: "Er werd besloten om 200 90-voet containertransportwagens en 600 draaistellen te produceren voor het bedrijf TOUAX." gebruikte uitdrukkingen.

Turhan zei dat er extra bestellingen kunnen worden geplaatst na de voltooiing van deze bestelling: "Er is een protocol ondertekend tussen TÜDEMSAŞ en Gök Yapı AŞ om 18 goederenwagens en 54 H-type draaistellen te produceren voor een ander logistiek bedrijf dat in Europa actief is." zei hij.

Turhan verklaarde dat de nieuwe generatie goederenwagons en draaistellen die door de samenwerking van de TÜDEMSAŞ-private sector naar Europa zullen worden geproduceerd en geëxporteerd, werden ondertekend met de ondertekende protocollen, Turhan legde uit dat de productieplanning van de goederenwagons werd uitgevoerd bij de Algemene Directie van TÜDEMSAŞ onder het 2020-2022 middellangetermijnplan (OVP).babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen