Bursa liep 2 steden voor in 141 jaar files

Bursa zat jaar in jaar uit in de file naar de stad
Bursa zat jaar in jaar uit in de file naar de stad

Intelligente kruispunttoepassingen en inspanningen voor het verbreden van wegen geïmplementeerd door Bursa Metropolitan Municipality werden weerspiegeld in internationale gegevens, die de verkeerscongestie verminderden. Bursa, de 2018 meest drukste stad in 160, stond in 2019 op de 208e plaats in het onderzoek van het in Nederland gevestigde bedrijf dat wereldwijd files opstelde.


Hollanda Bedrijf in navigatietechnologie gevestigd in de TomTom De 2019-gegevens van de TomTom Verkeersindex, die het heeft gemaakt om steden over de hele wereld te helpen ernstige mobiliteitsproblemen aan te pakken, zijn aangekondigd. Drivers, planologen, autofabrikanten en het beleid van statistieken en informatie over files in 6 landen in de 57-makers op 416 continenten aanbieden van het onderzoek werd gegeven aan 10 steden van Turkije. Terwijl de stad met het meeste verkeer Bengaluru uit India is, zijn Manilla uit de Filipijnen en Bogota uit Colombia de derde stad met de meeste verkeersdrukte. Istanbul, waar de verkeerscongestie in 2019 werd bepaald als 55 procent, werd de 9e meest drukke stad na India New Delhi.

2 stappen verminderd in 141 jaar

Ankara, waar verkeerscongestie wordt bepaald als 32 procent, staat op de 100ste plaats in de lijst, terwijl Izmir 134, Antalya 144 en Adana 180e zijn. Onder de Turkse steden die bij het onderzoek betrokken waren, werd Bursa een van de steden waar verkeersverlichting werd geboden. Door de gegevens van 2017 van de TomTom Verkeersindex in te voeren als de 67e drukste stad, stond Bursa op de 5e plaats, waardoor 2018 steden op de 93-lijst achterbleven met 160 procent minder verkeer. Bursa's verkeerscongestie in 2019 bood ook een opluchting van 1 procent in vergelijking met het voorgaande jaar en daalde tot 208e in de wereldsteden. Zo heeft Bursa 2 steden achtergelaten in de afgelopen 141 jaar en werd het een van de steden die het verkeer elke dag verlichten.

11 Augustus beste dag

Volgens de statistieken van 2019 had Bursa de meest comfortabele dag in het verkeer op zondag 11 augustus. De laagste congestie in het verkeer van vandaag is gemeten als 10 procent. De slechtste dag van 2019 werd weerspiegeld in de statistieken als maandag 30 december. De hoogste congestie bereikte vandaag 49 procent. Verkeersgegevens die plaatsvonden tijdens de doordeweekse ochtend- en avondpiekuren werden ook opgenomen in de studie. Dienovereenkomstig was de piekdichtheid in de ochtend 32 procent en de piek in de avond 55 procent. Volgens deze gegevens brachten Bursa-bewoners nog eens 30 minuten door voor een reis van 10 minuten in de ochtend en nog eens 17 minuten 's avonds.

Dit begint meer te lopen

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van Bursa, evalueerde de aangekondigde verkeersindexgegevens en zei: “Bursa werd gerangschikt als 416e van de meest drukke steden in 2019 in het onderzoek van het in Nederland gevestigde bedrijf voor navigatietechnologie dat verkeerscongestiestatistieken heeft voorbereid voor 208 steden wereldwijd. We zijn 2018e gerangschikt in de 160-gegevens van hetzelfde bedrijf en 2017e in de 67-gegevens. Dit betekent: als Bursa hebben we sinds 2017 141 steden over de hele wereld verlaten en een aanzienlijke afstand afgelegd in termen van verkeersverlichting. Het is verheugend voor ons om de opluchting in Bursa-verkeer naar internationale gegevens weer te geven. Onze prioriteit is altijd vervoer in Bursa geweest. We hebben ons gericht op smart junction-toepassingen en wegenuitbreidingswerken. Zelfs deze studies leidden tot een aanzienlijke verlichting van het verkeer. Deze onderzoeken zijn echter nog maar het begin. We zullen zien dat de congestie in het verkeer nog meer zal afnemen met de brugknooppunten, nieuwe spoorwegsysteemlijnen, de uitbreiding van het bestaande spoorwegsysteem naar bepaalde locaties, de optimalisatie van de spoorwegsysteemsignalisatie. Daarnaast zullen we met het Traffic Control Center en Electronic Supervision System implementeren, defecte parken worden voorkomen en snelheid en lichtovertredingen worden verminderd. Zo zal de verkeersstroom nog meer versnellen. ”Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen