GUNCEL's National Automobile Museum, Gunsel Art Museum, werd opgericht.

Gunsel Art Museum van GUNSEL, de Nationale Auto van de TRNC werd opgericht
Gunsel Art Museum van GUNSEL, de Nationale Auto van de TRNC werd opgericht

Ongeveer 20 werken van Cypriotische en Turkse kunstenaars met een wereldprijs zullen plaatsvinden in het "Günsel Art Museum", dat op 700 februari in Nicosia Derebo wordt geopend, de dag waarop Günsel wordt gepromoot.


"Günsel Art Museum" van "Günsel", de binnenlandse en nationale auto van ons land, werd opgericht. Het "Günsel Art Museum", waar ongeveer 700 werken van de Cypriotische en Turkse wereld bekroonde kunstenaars zullen plaatsvinden, zal op dezelfde dag worden geopend met de introductie van "GÜNSEL", dat op 20 februari in Elexus Hotel zal worden gepromoot.

De familie Günsel hecht belang aan de integriteit van de samenleving en zal bemiddelen bij het delen van de culturele identiteit van Cyprus met de nationale en internationale kunstomgeving met het museum. In het museum worden ongeveer 700 werken van bekroonde kunstenaars uit Cyprus en de Turkse wereld tentoongesteld. Het museum zal olie- en acrylschilderijen, originele afdrukken, gravures, linoleum, zeefdruk, lithografie, houtafdrukken, evenals sculpturen en keramische werken omvatten.

"Gunsel Art Museum" van "GUNSEL" werd opgericht ... "We zullen het mogelijk maken de culturele identiteit van Cyprus te delen met de nationale en internationale kunstomgeving ..."

Near East University Faculteit voor Schone Kunsten en Design, hoofd grafische afdeling en directeur van Günsel Art Museum, Assoc. Dr. In zijn verklaring over het Kunstmuseum zei Erdoğan Ergün Günsel dat "GÜNSEL", de eerste nationale en binnenlandse auto van de TRNC, de geboorte van het kunstmuseum met zijn bijdragen aan cultuur en kunst toestond.
Bewerend dat musea een van de effectieve instellingen voor sociaal onderwijs zijn, focust nationaal en internationaal op delen en geeft het ook samenlevingen een historisch voordeel met morele en morele waarden. Dr. Ergün verklaarde dat "Günsel Art Museum" zal bemiddelen bij het delen van de culturele identiteit van Cyprus met de nationale en internationale kunstomgeving in het centrum van Nicosia.

Assoc. Dr. Ergün zei: “Ons doel is om een ​​toekomstige generatie op te voeden die van kunst houdt. We bieden onze bezoekers een grote verzameling moderne werken en periodieke tentoonstellingshallen als geheel, een uitgebreid museum waar ze de productie en productie kunnen aanschouwen. In ons museum, waar permanente en permanente werken van bekroonde kunstenaars worden tentoongesteld, kunnen ongeveer 700 werken worden bekeken. ”

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen