Halkalı Op weg naar de tweede aanbesteding in Kapıkule High Speed ​​Line

Halkali naar de tweede aanbesteding in de fast-track treinlijn
Halkali naar de tweede aanbesteding in de fast-track treinlijn

De bouw begon tussen Edirne en Havsa Halkalı-Kapıkule hogesnelheidstreinproject wordt voortgezet. Ali Ihsan Uygun, algemeen directeur van TCDD Enterprise, bezocht de lijnconstructiewerkzaamheden die in 2024 zouden worden voltooid en ontving informatie.


SabahVolgens het nieuws van Murat Savas; In het kader van studies Halkalı-Çerkezköy Er wordt gezegd dat de werken gaande zijn voor de aanbesteding in de bouw van de sector. Dat verkort de reistijd tussen Istanbul en Edirne van 3,5 uur naar 1 uur 35 minuten Halkalı-Kapikule hogesnelheidstreinlijn gaat ononderbroken verder. De bouwwerkzaamheden van de lijn worden voortgezet tussen Edirne en Havsa. In het kader van de werken die 4 jaar duren, 76 kilometer Halkalı-Çerkezköy en er wordt gezegd dat de onderzoeken gaande zijn voor de aanbesteding.

Çerkezköy- Eerder werd aangekondigd dat het project, dat een aanbestedingsprijs heeft van 530 miljoen euro in de Kapikule-sectie, 275 miljoen euro zal gebruiken voor EU-subsidies. Edirne-Havsa onderzoeken van de werkzaamheden tussen de Republiek Turkije State Railways (TCDD) General Business Director Ali Ihsan geval, de aanbesteding voor de bouw van het gebied Saline (Italië) ontvangen informatie van de autoriteiten -Handles partnerschap. Wanneer deze lijn wordt geopend, worden ladingen en mensen meer dan 200 km / u vervoerd. Halkalı- Met de introductie van de Kapıkule-spoorlijn wordt de laatste fase van verbinding met trans-Europese vervoersnetwerken van hoge kwaliteit voltooid.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen