Flash-verklaring voor Sümela Teleferik Project!

Flash-uitleg voor sumela-kabelbaanproject
Flash-uitleg voor sumela-kabelbaanproject

Burgemeester Trabzon Murat Zorluoğlu heeft een flash-verklaring afgelegd over de te bouwen kabelbaan in Sümela.


Trabzon Burgemeester Murat Zorluoğl in Qatar Airlines Sales Manager Universe Ökmen Turkije gastheer van de buitenlandse bedrijven en de overheid. Tijdens het bezoek zijn van gedachten gewisseld tussen Trabzon en Qatar over de vluchten die op 20 mei 2020 wederzijds worden gestart.

Zorluoğlu informeerde de voorzitter van de lucht tijd dat ze overwegen een begin Qatar Airlines Sales Manager Turkije universum Ökmen "een zeer belangrijke eis van Trabzon naar Qatar. Slechts een van onze binnenlandse luchtvaartmaatschappijen heeft vorig jaar meer dan 8 Qatarese vluchten vervoerd. We denken ook drie keer per week na 20 mei 2020. Onze vluchten gaan door tot eind september. Als de vraag blijft, kan deze ook terugkeren naar het jaarboek, maar voor nu beginnen we seizoensgebonden. Ze bellen ons al vanuit Qatar en vragen wanneer we vluchten moeten starten. ”

WIJ WILLEN GELUKKIG TERUGKEER NAAR HET HUIS

Metropolitan Mayor Murat Zorluoğlu verklaarde dat hij verheugd is dat Qatar Airlines een vliegtuigvlucht zal starten tussen Trabzon en Qatar. Zorluoğlu zei dat ze als Metropolitan Municipality alles in het werk hebben gesteld om Trabzon verder te brengen op het gebied van toerisme, en zei: “Voor Trabzon heeft toerisme de afgelopen 10-15 jaar een zeer belangrijk punt bereikt. We blijven elk jaar aantrekken. U zult een goede start met deze operatie hebben. Ons doel is om elke gast graag uit Qatar, Doha, het Midden-Oosten of uit andere delen van de wereld naar Trabzon te sturen. Wij nemen hiervoor maatregelen. We verbeteren onszelf en onze stad, en hopelijk wordt Trabzon in deze zin een van de rijzende sterren van toerisme en opkomende centra. ”

WIJ ZULLEN HET SEMELA-PROJECT ALS KABEL ZORGEN

Burgemeester Zorluoğlu gaf informatie over de activiteiten op het gebied van toerisme en zei: “Uzungöl en het klooster Sümela zijn twee belangrijke toeristische bestemmingen voor ons. We werken aan een veldbeheer waarmee binnenkomende gasten met veel minder problemen kunnen vertrekken. Voor beide plaatsen hebben we serieuze beslissingen genomen om de tourbussen in een gemeenschappelijke ruimte te houden, het vervoer door de voertuigen van de grootstedelijke gemeente te dragen en de chaos daar te elimineren. We verwachten ook nieuwe investeringen die dat gebied verder zullen ontwikkelen. We kwamen bijvoorbeeld in de laatste fase naar Sümela over kabelbanen. We zullen het project binnenkort aanbesteden. Met het project zal die regio worden verplaatst naar een heel ander punt met cruiseterrassen en wandelpaden. Als grootstedelijke gemeente zijn we begonnen met werken aan een modern café-restaurant in dezelfde regio. Vorig jaar hebben we de infrastructuurwerken van Uzungöl voltooid. Dit jaar werken we samen met het ministerie van Milieu in zaken met betrekking tot trottoirs, wegen, groene zones, verlichting, inrichting van gemeenschappelijke ruimtes, parkeren, enz. We moeten het absoluut aantrekkelijker maken. ”Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen