Kocaeli stadsziekenhuis Tramlijn verwerkt naar plannen

De tramlijn van het Kocaeli-stadsziekenhuis was gepland
De tramlijn van het Kocaeli-stadsziekenhuis was gepland

De tramlijn die moest worden uitgebreid naar het stadsziekenhuis in de Kocaeli Metropolitan Assembly werd verwerkt in de plannen. Ministerie van Transport verwacht lijn tegen mei aanbesteding


Kocaeli Metropolitan Municipality De parlementaire vergadering van februari werd gehouden in het cultureel centrum Leyla Atakan. Tijdens de vergadering onder het voorzitterschap van president Tahir Büyükakın werd het implementatieplan van de tramlijn die tot het stadsziekenhuis moest worden uitgebreid, vastgelegd in de plannen. Burgemeester Büyükakın werd gemachtigd om een ​​protocol te maken voor de 500 lire die moet worden toegekend na goedkeuring door de Unie van gemeenten voor het project Barrièrevrij openbaar vervoer-assistent in de vergadering.

De tramlijn van het stadsziekenhuis, die zal worden uitgevoerd door het ministerie van Volksgezondheid en gepland wordt door het ministerie van Verkeer, is opgenomen in de bestemmingsplannen. De 1/5000 en 1/1000 ontwikkelingsplannen van de lijn kwamen unaniem van de Zoning and Public Works Commission. Aangezien de lijn in de bestemmingsplannen wordt opgenomen, zullen aanbestedingswerken worden geïnitieerd door het ministerie van Transport. De aanbesteding zal naar verwachting worden afgerond en het bouwproces zal beginnen tot mei.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen