Antalya 3. Etap Railsysteemproject gaat op volle snelheid door

antalya stage rail systeem project gaat op volle snelheid door
antalya stage rail systeem project gaat op volle snelheid door

In het kader van het 3rd Stage Rail System Project van Antalya Metropolitan Municipality werd het voetgangersviaduct van Meltem verwijderd, waardoor de wegbrugknooppunten niet konden worden uitgevoerd. Tijdelijke buisdoorgangen werden geplaatst om voetgangers veilig naar Akdeniz University te laten passeren.


Metropolitan Municipality blijft werken aan de Otogar-Meltem-fase van de 3rd Stage Rail System Line. Terwijl het einde van de spoorfabrikanten op de Dumlupınar Boulevard nadert, worden verdiepingkruiswerkzaamheden voor de Akdeniz-universiteit op een waanzinnige manier uitgevoerd.

TIJDELIJKE GETROKKEN GETUIGENIS

Geprefabriceerde prefab bruggen van gewapend beton worden geplaatst in de vloerkruiswerken voor de Meltem-poort van de Akdeniz Universiteit. Het voetgangersviaduct van Meltem, dat een obstakel vormt voor het werk, werd veilig in 4 delen verdeeld en verwijderd. Een verkeerslicht werd 100 meter ten noorden van het oude viaduct geplaatst, en een buispassage werd geplaatst om voetgangers veilig naar Akdeniz Universiteit te laten passeren.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen