10 landen gecontacteerd voor lokale autodealer

Het land nam contact op met de plaatselijke autodealer
Het land nam contact op met de plaatselijke autodealer

Industrie en Technologie minister Mustafa Varank, erop wijzend dat de Turkse auto naar grote gunst, "Op dit moment ongeveer ten minste 10 landen door te verkopen hun contact met mij." zei hij.


Gelegen in de evaluatie van het werk gedaan om de auto naar Varank Turkije, zei dat de eigendom van de burgers van dit project. Varank Minister, "Turkije behoort tot 100 elektrische mobiliteit ecosysteem van gekoppelde en we zeggen, niet alleen in de automotive technologie, hebben we een manier om de ontwikkeling van technologie om de auto in te stellen." zei hij.

WERKT IN GEMLIK

Varank, Cars Initiative Group Turkije (togg) Erop wijzend dat verder te werken in Gemlik, "de fundamenten van de fabriek in de eerste helft van dit jaar zal worden weggegooid, omdat ze doen hun planning. Dit jaar zal opnieuw het werk van het laatste punt van het automerk met de lancering van de auto in Turkije te brengen en we hebben het einde van 2022 op de markt gezien. " hij sprak.

PRE-ORDER PROCES

"Hoe toe te passen als er een pre-orderstatus is?" Varank zei dat ze het pre-orderproces nog niet zijn gestart. Varank verklaarde dat het bedrijf in deze zin op zijn merklancering wil wachten en zei: “Er zijn tientallen en duizenden verzoeken voor ons. Degenen die de auto willen kopen, degenen die in de auto willen werken, degenen die willen bijdragen aan de auto, degenen die één kant willen produceren, degenen die dealer willen worden ... Momenteel hebben ze me gecontacteerd over dealer uit minstens 10 landen. Ik tel niet eens degenen die contact opnemen met het bedrijf. Er is echt een grote gunst. We moeten onze burgers niet onder ogen zien. We blijven ons inspannen om deze gunst goed te vervullen. ” gevonden in de beschrijving.

AANVRAGEN VAN DEALERSCHAP

Varank verklaarde dat de eisen van de dealer uit de Golflanden, Centraal-Aziatische landen en Duitsland komen. Duitsland, Turkije, opgericht door de civiele samenleving in verband met het bedrijfsleven is bereid om een ​​dealerovereenkomst Varank stelt dat de vertegenwoordigers van de organisatie, zei dat ze wilde dit belang in de auto de lucht te houden ondertekenen.

DE PRIJS VAN DE AUTO

Varank antwoordde op de vraag of de prijs van de auto al dan niet duidelijk is geworden: "Het is niet mogelijk om vandaag een prijs te zeggen, maar onze vrienden beweren dat ze geloven dat ze beschikbaar zullen zijn tegen een concurrerende prijs in zijn klasse." zei hij.

ACTIVITEITEN OP DE NAAM VAN DE AUTO

Varank minister, verwijzend naar het werk van Turkije op de naam van de auto ", vinden we meer namen. Toen ik aan deze processen begon, zag ik dat ze zo professioneel werden genomen. Ze proberen namen te vinden die nog niet eerder zijn geregistreerd. Wanneer dit merk in het buitenland wordt gelanceerd, proberen ze een naam te vinden die mensen in dat land gemakkelijk kunnen uitspreken. Ze gaan door met hun activiteiten om de meest geschikte naam te vinden. We stellen een naam voor als ze het ons vragen. ' Hij sprak in de vorm.

LAADSTATIONS

geeft informatie over de studies over Varank laadstation, het aantal oplaadpunten in Turkije, zei dat op de behoeften van degenen die zijn voorzien van elektrische auto's. Varank zei dat de infrastructuur moet worden aangepast met de proliferatie van elektrische auto's en zei dat de teams van het ministerie van Energie en Natuurlijke hulpbronnen, het ministerie van Milieu en Urbanisatie, de Energiemarktregelgevende Autoriteit (EMRA) en het ministerie van Industrie en Technologie doorgaan.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen