Landdelegaties op de Rail Industry Show met workshops

landdelegaties zijn te zien in de spoorwegindustrie met hun werkplaatsen
landdelegaties zijn te zien in de spoorwegindustrie met hun werkplaatsen

De inleidende vergaderingen hebben als doel om het juridisch kader, de bedrijfscultuur, de huidige kansen en effectieve strategie-aanbevelingen in de doelmarkten aan de deelnemers te presenteren als advies vooraf.


De Rail Industry Show wordt dit jaar voor het eerst gehouden op 14-16 april, in het ETO TÜYAP Eskişehir Congress Centre, met een moderne beursorganisatie. Het evenement, dat werd gerealiseerd met de visie om de grootste beurs voor spoorwegsystemen van Eurazië te zijn, met zijn seminarprogramma, terwijl het zich richt op de belangrijkste onderwerpen zoals investeringen en zakelijke kansen in de sector, wettelijke wetgeving en beleid, productie, O&O, nieuwe technologieën, supply chain en workshops in landen. Het onderzoekt ook het zakelijke potentieel van de spoorwegsector op de Nieuwe Zijderoute en mogelijke samenwerking tussen landen.

Internationale organisaties, Turkije, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Centraal-Azië en andere dynamiek op de spoorwegsector in de Kaukasus, onderstreept dat het samenbrengen van de moderne Fair General Manager Moris Revah, "onze deelnemers door het veranderen van de beursorganisatie gebruikelijke volgorde en onze bezoekers, we doorgaan met een speciale visie bieden . We hebben 3 landen bepaald die zullen deelnemen aan de workshops die we dit jaar bijwonen, met hun delegaties van 4-14 personen. We accepteren de deelnemers en bezoekers in groepen van 10 voor de rondetafelbijeenkomsten van het land, die worden gehouden in sessies van een half uur, en zorgen ervoor dat ze strategische adviesdiensten ontvangen, met name marktinformatie. ”

Adam Smith Conferences en RailFin - 1e internationale spoorweginfrastructuurinvesteringen en voertuig- en uitrustingfinancieringsforum Een dag voor de beurs, evenals het seminarprogramma binnen de Rail Industry Show, opgesteld in samenwerking met Adam Smith Conferences, een van 's werelds meest prestigieuze denktanks, Adam Smith Conferences. RailFin Forum wordt ook georganiseerd met de productie van Adam Smith Conferences.

Adam Smith Conferences Directeur onderzoek en bedrijfsontwikkeling en programmaproducent Ayça Apak over het evenement dat naar verwachting zal plaatsvinden in het TÜYAP Eskişehir Vehbi Koç congrescentrum, georganiseerd door de Rail Industry Show. Verwacht met grote nieuwsgierigheid, "zei hij. Verklaar dat het evenement is ontworpen als een interactief platform waarmee zakelijke investeerders en projecteigenaren kunnen voldoen aan de financieringsbehoeften van de sector van de zware en lightrailsystemen en hen in staat stellen samen specifieke oplossingen te produceren. “Railsystemen zijn de belangrijkste actoren van de economie van de toekomst. We zetten de rijzende ster van internationale investeerders op het gebied van het creëren van middelen in deze sector met senior experts die experts zijn in hun vakgebied. Het programma bevat informatie die de huidige problemen van lokale en buitenlandse spelers die aan deze grote markt willen deelnemen en echte oplossingsvoorstellen zal begeleiden. ”

Zoals de interessante onderwerpen in het evenementenprogramma, "Het belang van een goede financiering van de spoorweginfrastructuur - wat zijn de behoeften van de spoorwegsector?", "Zijn we realistisch over het 'spoorwegprobleem'? Kunnen investeringen alle problemen alleen oplossen? "," Milieuvriendelijke financiering en duurzaamheid: welke rol speelt de spoorwegsector? "," Gereguleerde activabasis en projectfinancieringsmodellen: analyse van de efficiëntie van beide modellen "," Een opkomende innovatieve stedelijke railsystemen Financiering en financieringsmethode: waarde vastleggen ',' Opties voor levering en financiering van spoorwegvoertuigen 'zijn prominent aanwezig.

Spreken op het forum, voorbeeldige beoordelingen, paneldiscussies, gezamenlijke presentaties, door deel te nemen aan de belangrijkste spelers van de landen in de regio, hoge vertegenwoordigers van overheidsinstellingen en -organisaties, ambtenaren van sectorale verenigingen en verenigingen, en particuliere sectorinvesteringen en financiële experts, analisten, management en juridische adviseurs. Van hen wordt verwacht dat zij hun mening delen. Aberdeen Standard Investments, Ministry of Infrastructure and Transport, APG, Arcus Partners, Asian Infrastructure Investment Bank, Aviva, Prime Ministry Investment Agency, Investors Community of European Railways and Infrastructure Companies (CER), European Investment Bank Finance & Leasing Association, Florence School of Regulation ( EUI), Internationale Associatie 'Trans-Caspian International Transport Route', International Union of Railways (UIC), Hong Kong MTR Corporation, Egypt National Authority for Tunnels, India Office of National Investment and Infrastructure Fund (NIIF), Rock Rail, Russian Railways en TCDD was uitgenodigd als spreker vóór het officiële programma dat op 15 februari werd aangekondigd. ik www.railfinforum.co afgevaardigde ontvangt voorlopige records.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen