Centrale Siva's in productie van nationale goederenwagon

centrale Sivas bij de productie van nationale goederenwagons
centrale Sivas bij de productie van nationale goederenwagons

De New Generation National Freight Wagon geproduceerd in Sivas stond op de agenda van president Recep Tayyip Erdoğan. President Erdoğan zei dat de productie van de nieuwe generatie nationale goederenwagens geproduceerd in TÜDEMSAŞ zal doorgaan.


Met zijn doorbraak in de afgelopen jaren heeft TÜDEMSAŞ een belangrijke bijdrage geleverd aan de binnenlandse economie van het land. De wagens geproduceerd in TÜDEMSAŞ, die zich richten op binnenlandse en nationale productie, worden geëxporteerd naar Europa. President Recep Tayyip Erdoğan nam ook de in TÜDEMSAŞ geproduceerde nationale wagons op in zijn evaluatie van de investeringen die de staat in 2019 heeft gedaan. President Erdoğan verklaarde dat de productie zal doorgaan en zei: “Tot vandaag hebben we 150 nieuwe generatie nationale goederenwagens in dienst genomen. Vanaf de eerste helft van dit jaar produceren we nog 100 binnenlandse nationale goederenwagens. ”

BEËINDIGD BIJ YHT

President Erdoğan gaf informatie over de studies van de hogesnelheidstrein Ankara-Sivas en zei: “Momenteel rijden er hogesnelheidstreinen in Ankara, Istanbul, Konya en Eskişehir. In totaal hebben meer dan 53 miljoen burgers op de routes Ankara-Eskişehir-Istanbul en Ankara-Konya-Istanbul gereisd. We hebben bijna 2019 miljoen passagiers vervoerd in al onze spoorwegen in 245. Wij zijn het 8e land ter wereld op het gebied van hogesnelheidstreinen en het 6e in Europa. We komen nog steeds ten einde bij de aanleg van een hogesnelheidstrein met een totale lengte van 1889 kilometer tussen Ankara-İzmir en Ankara-Sivas. We starten eind maart met testritten in het gedeelte Büstüeyh-Yerköy-Akdağmadeni van de lijn Ankara-Sivas. Erdogan wees erop dat ze hogesnelheidstreinen aanlegden, evenals hogesnelheidstreinen waar vracht en passagiers samen kunnen worden vervoerd. "Bursa-Bilecik, Konya-Karaman, Niğde-Mersin, Adana-Osmaniye-Gaziantep-Çerkezköy-De bouw van de 1626 kilometer hogesnelheidsspoorlijn, Kapikule en Sivas-Zara, gaat door. ”

President Erdoğan verklaarde dat ze voorzieningen hebben opgezet voor de productie van hogesnelheidstrein- en metrovoertuigen in Sakarya, hogesnelheidstreintrossen in Çankırı, hogesnelheidstreinliggers in Sivas, Sakarya, Afyon, Konya en Ankara en binnenlandse spoorwegverbindingen in Erzincan. Er is 2017 duizend ton vracht vervoerd op de Baku-Tbilisi-Kars-spoorweg, die we hebben geopend. De eerste trein vanuit China afgelopen november bereikte Praag, de hoofdstad van Tsjechië, in 326 dagen via de Marmaray-verbinding. In deze lijn voegen we passagiers- en vrachtvervoer toe en versterken we de banden nog meer. ” (waarheid/ Yüksel Menekşe)babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen