Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency zal ingehuurd personeel inhuren

bursa eskisehir bilecik ontwikkelingsbureau
bursa eskisehir bilecik ontwikkelingsbureau

Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA) zal worden ingezet in de provincies Bursa, Eskişehir en Bilecik in het kader van artikel 4 van het presidentieel besluit betreffende de organisatie van aangesloten instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties die zijn aangesloten bij ministeries 200 en ontwikkelingsagentschappen. 6 (zes) experts, 1 (één) interne auditor en 2 (twee) ondersteunend personeel zullen rekruteren.


Het hoofdkantoor van BEBKA bevindt zich in Bursa en heeft investeringsondersteuningskantoren in de provincies Eskişehir en Bilecik. De dienst zet haar activiteiten in de provincies Bursa, Eskişehir en Bilecik voort. Kandidaten die slagen voor het examen zullen in een van de regionale provincies (Bursa, Eskişehir, Bilecik) in dienst treden bij een door het Agentschap geschikt geachte kandidaat. (De interne auditor zal werkzaam zijn in Bursa, waar het centrale kantoor van het Agentschap is gevestigd.)

ONDERZOEKSSCHEMA

APPLICATION DATATES 03/02/2020 – 14/02/2020
AANKONDIGING VAN HET MONDELINGE EXAMEN 21 / 02 / 2020
PLAATS VAN TOEPASSING https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
AANKONDIGING PLAATS VAN AANKONDIGING EN EXAMENRESULTATEN http://www.bebka.org.tr/

* Het Agentschap heeft de bevoegdheid om het hierboven beschreven examenaanvraagschema te wijzigen en opnieuw te bepalen door het om welke reden dan ook op de website te publiceren.

Voor details van advertentie KLIK HIER

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties