BTSO 2020 eerste vergadering werd gehouden

btso eerste vergadering werd gehouden
btso eerste vergadering werd gehouden

De eerste vergadering van de Bursa Chamber of Commerce and Industry in 2020 werd gehouden. BTSO-voorzitter İbrahim Burkay verklaarde dat TEKNOSAB, het symbool van de nieuwe industriële revolutie, snel evolueert in 4 jaar, en zei: "We beginnen met de fabrieksbouw in 20 in TEKNOSAB, de eerste georganiseerde industriële zone die de afgelopen 2020 jaar in Bursa is gevestigd."


BTSO januari vergadering werd gehouden in het Chamber Service Building. Burgemeester Burkay, die zei dat ze hulpcampagnes voerden voor de aardbeving in Malatya en Elazig als de zakenwereld van Bursa, bedankte de bedrijven die de campagne steunden voor hun gevoeligheid.

"ONZE GROOTSTE WINST IS ONZE STERKTE IN BUITENLANDSE HANDEL"

President Burkay verklaarde dat een jaar waarin protectionisme snel wereldwijd groeide, zei dat Bursa ondanks alle moeilijkheden zijn economische prestaties behoudt.

President Burkay zei dat het grootste voordeel van Bursa zijn buitenlandse handelsmacht is en zei: 'Bursa levert 44% van zijn macht in de economie door buitenlandse handel. Bursa, die vorig jaar 15.8 miljard dollar exporteerde, is een stad met 7 miljard dollar aan handelsoverschot. Onze stad is erin geslaagd om de export te verhogen, zij het 1-2 punten, in een periode waarin de buitenlandse handel in de wereld is versmald. Ons Global Fair Agency, UR-GE en inkoopdelegatieorganisaties, die worden gerund door onze kamer, dragen ook aanzienlijk bij aan de buitenlandse handelsactiviteiten van onze bedrijven. "

"DE ENIGE OSB TEKNOSAB IN DE LAATSTE 20 JAAR"

President Burkay merkte op dat 25 miljard dollar aan investeringen, 150 duizend banen en 40 miljard dollar aan export zijn gericht op TEKNOSAB, het symbool van de nieuwe industriële revolutie, dat de werkzaamheden in TEKNOSAB al 4 jaar snel vorderen. İbrahim Burkay zei: “TEKNOSAB kreeg rechtspersoonlijkheid in 2016. De toewijzingen vonden plaats in 2017 en de infrastructuur was eind 2019 met 60-65 procent voltooid. Hopelijk willen we in 2020 beginnen met de fabrieksbouw. TEKNOSAB is de eerste georganiseerde industriezone die de afgelopen 20 jaar in Bursa is gevestigd. Dit project zal een belangrijke bijdrage leveren aan de geavanceerde technologieproductie van onze stad. ”

"TURKIJE auto-industrie TRANSFORMATIE de wil van de versnelde"

Turkse president Burkay wijst naar de auto van meningsuiting zal bijdragen aan de transformatie van de auto-industrie ondernemingen bleven worden vervaardigd in Bursa, zei hij: "Bursa, heeft een sterke achtergrond in de automotive en industriële. Deze ervaring maakte van Bursa het centrum van het binnenlandse en nationale autoproject. We nemen stappen om een ​​industriële infrastructuur te realiseren die meer vatbaar is voor zowel autonome als robottechnologieën, vooral in Bursa, met excellentiecentra onder het dak van BUTEKOM. Binnenlandse en nationale auto's zullen waarde toevoegen aan onze stad. Panini succes van dit project, maar ook van ons bedrijf in Bursa, Turkije, waarvan de meest krachtige converter industrie zal een rol spelen in de overgang naar nieuwe technologieën in de automobielsector te spelen heeft. Veel van onze bedrijven zijn besprekingen begonnen over enkele nieuwe technologieproducten van de faciliteit, die nu in Gemlik met de productie beginnen. Ik geloof dat deze stap erg belangrijk is voor de toekomst van zowel Bursa als onze industrie. ”Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen