CHP roept op tot onteigening voor controversiële bruggen, snelwegen en tunnels

Onteigening roept op tot controversiële brug en tunnels van Chpden
Onteigening roept op tot controversiële brug en tunnels van Chpden

Republikeinse Volkspartij (CHP) Kocaeli plaatsvervangend Tahsin Tarhan riep op tot onteigening voor Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge en Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway en Eurasia Tunnel.


De bruggen, tunnels en snelwegen, die zijn gemaakt met het build-operate-transfer-model en miljoenen lira uit de kluis van de Schatkist veroorzaken vanwege de overgangsgarantie, worden steeds meer een last voor de staat.

Voor Yavuz Sultan Selim Bridge werd 2019 miljard 3 miljoen Lires betaald in 50, en voor Osmangazi Bridge werden 2016 miljard 2019 miljoen Lires betaald tussen 3-799.

CHP Kocaeli plaatsvervangend Tahsin Tarhan, WOORDVOERDERVerklaring van Deniz aan Deniz Ayhan riep op tot onteigening voor Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge en Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway en Eurasia Tunnel.

"EEN BRUG WERD GEMAAKT MET HET GELD DAT ALS PASGARANTIE IS BETAALD"

Helaas is er geen systeem dat kan worden bediend ten behoeve van build-oper-transfer. We hebben constant pijn. De staat moet deze wegen en bruggen nationaliseren en ze allemaal kopen. We zullen de prijzen verlagen en beginnen te profiteren wanneer de passen toenemen, in ieder geval zullen we de last van het betalen voor voertuigen die niet hoger zijn dan kwijt. Publieke schade wordt op alle bruggen veroorzaakt. Miljarden lira worden betaald voor de overgangsgarantie op al deze bruggen en snelwegen. Een brug kan worden gemaakt met het geld dat is betaald voor de pasgarantie.

"HET VERZOEKT DE PRODUCTEN DIE OP DE MARKT WORDEN VERKOCHT"

Het transportsysteem heeft grote problemen vanwege de prijzen van de brugovergangen. Ze zeggen dat we de baai hebben teruggebracht tot vijf minuten, maar niemand gebruikt de brug. De transportsector en het transportsysteem hebben veel last van het hoge prijsbeleid; het wordt hierdoor beïnvloed en elk product dat op de markt wordt verkocht, wordt verhoogd. Uiteraard zijn alle producten geketend.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen