Cunda Bridge Bekijk nu mooier

Het uitzicht op de Cunda-brug is nu mooier
Het uitzicht op de Cunda-brug is nu mooier

Balıkesir Metropolitan Municipality vervangt de zijbetonmuren door smeedijzeren reling die het zicht op de Cunda-brug op verzoek van de burgers verhindert.


De eisen van de burgers die de Cunda-brug passeerden, die in 2017 openstond voor autoverkeer: 'We willen het uitzicht zien', bracht Balıkesir Metropolitan Mayor Yücel Yılmaz ertoe. Op verzoek van de burgers vervangt de gemeente de zijwanden die het zicht blokkeren door een smeedijzeren leuning. De stenen bedekkingen op de gewapend betonnen borstwering aan de zijkanten van de Cunda-brug worden zorgvuldig verwijderd en de snijbewerkingen van de betonnen borstweringen worden uitgevoerd.

Het past AYVALIK

Bovendien werd waargenomen dat de voertuigen die werden gebruikt om de zee te vullen met de vulling in de zee in het Ayvalık-centrum en de Lale Island-pas, maar in de gemaakte bepalingen werd de stroom onderbroken tussen de baai van Edremit en de binnenzee van Ayvalık, en de baai was verontreinigd vanwege de stroom. In het kader van het project met de Technische Universiteit van Yıldız is de stroom tussen de binnenzee en de Golf opnieuw opgestart. Op deze manier werd Ayvalık voorzien van een transportmogelijkheid die zowel in de wijk als in de zee past om te worden hersteld naar zijn vroegere natuurlijkheid.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen