Eti Mine Works General Directorate zal gehandicapte werknemers werven

algemeen directoraat van vleesmijnbedrijven om gehandicapte werknemers te maken
algemeen directoraat van vleesmijnbedrijven om gehandicapte werknemers te maken

Aan Eti Mine Works Emet Bor Management Directorate (Emet / KÜTAHYA) minimaal opleidingsniveau Basisonderwijs en maximaal opleidingsniveau Afgestudeerden van gelijkwaardige middelbare scholen hebben 2 uitgeschakeld om te zorgen voor de permanente aanwerving van vaste werknemers, volgens de bepalingen van de verordening betreffende procedures en beginselen voor het werven van werknemers bij openbare instellingen en organisaties, Kütahya Arbeids- en arbeidsbureau Provinciaal Directoraat Tavşanlı Service Center heeft om arbeidskrachten verzocht.


Zei arbeid advertentie, door Service Center, Turkije Business Council on 09.12.2019 aangehaald : www.iskur.gov.tr De inschrijvers moeten de aankondiging volgen.

ook

Om de permanente werving van gehandicapte 1 middelbare school en gelijkwaardige schoolafgestudeerden aan het Eti Mining Enterprises Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) te verzekeren, werd een beroepsbevolking gevraagd aan Eskişehir Provincial Directorate of Labour and Labour Institut volgens de bepalingen van de verordening betreffende procedures en principes voor het toepassen van arbeidskrachten en overheidsinstellingen. .

Zei arbeid plaatsen, door het Directoraat Provinciaal van Turkije Business Council on 09.12.2019 genoemd : www.iskur.gov.tr De inschrijvers moeten de aankondiging volgen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties