Assistent-generaal Directoraat van landbouwbedrijven tot assistent-inspecteur inkoop

algemeen directoraat van landbouwbedrijven
algemeen directoraat van landbouwbedrijven

Algemeen directoraat van landbouwbedrijven (TİGEM) heeft vandaag aangekondigd dat het ambtenaren zal werven in de Staatscourant. Volgens de aankondiging gepubliceerd door TİGEM KPSS 60 en 70 punten tussen de data van 20-31 januari 2020 met de vereiste om 7 assistent-inspecteurs te kopen.


INFORMATIE OVER HET EXAMEN:

Algemeen directoraat van landbouwbedrijven (TEMEM) Inspectieraad ter beschikking van de taak, de volgende plaats van taak, klasse, titel, personeelsgraad gespecificeerd in de wet nr. 657 Ambtenarenwet nr. universiteiten,

1e groep: 4 personen die zijn afgestudeerd in rechten, politieke wetenschappen, openbaar bestuur, economie, bedrijfskunde, economische en administratieve wetenschappen van instellingen voor hoger onderwijs die ten minste vier jaar onderwijs bieden,

2e groep: Een van de afgestudeerden van de faculteiten landbouw, veldgewassen, tuinbouw, bodemkunde en plantenvoeding, landbouwstructuren en irrigatie, landbouwmechanisatie, landbouweconomie, gewasbescherming en zoötechniek,

3e groep: Om in totaal 2 aan te wijzen assistent-inspecteurs te bepalen, van wie er 7 zijn afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde, zal het Assistent Inspecteur toelatingsexamen worden afgenomen.

Exameninformatie Afspraak Personeelsinformatie

Duty Station: Algemeen directoraat van landbouwbedrijven (TİGEM) Raad van inspecteurs / ANKARA-Klasse: G.İ.H.

Titel: Assistent inspecteur

Personeelsgraad: 6-7-8

Aantal personeelsleden: 7

ONDERZOEKSEISEN:

Om de kwalificaties te hebben die zijn gespecificeerd in paragraaf (A) van de eerste alinea van artikel 657 van de ambtenarenwet nr.

Op de eerste januari van het examenjaar (geboren op of na 35 januari 01) jonger zijn dan 1985 jaar. - Afgestudeerden in rechten, politicologie, bestuurskunde, economie, bedrijfskunde, economie en bestuurskunde afdelingen van instellingen voor hoger onderwijs die ten minste vier jaar onderwijs verzorgen, de faculteit landbouw (akkerbouw, tuinbouw, bodemkunde en plantenvoeding, landbouwstructuren en irrigatie, landbouwmechanisatie Landbouweconomie, gewasbescherming en zoötechniek) en afgestudeerden van de Diergeneeskunde, of afgestudeerd zijn aan een van de binnen- of buitenlandse onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid wordt aanvaard door de Hoger Onderwijsraad,

Wat betreft gezondheid, om in alle delen van het land te kunnen werken en in allerlei klimatologische omstandigheden te kunnen reizen,

Als resultaat van het onderzoek dat door het voorzitterschap moet worden uitgevoerd, is er geen obstakel voor de assistent-inspecteur wat betreft gegevens, attitudes en gedrag,

Om een ​​minimumscore van 60 (zestig) te behalen voor een examen in een vreemde taal dat geldig is op de datum van het examen of een internationaal geaccepteerd examen dat wordt aanvaard door het Voorzitterschap van het Centrum voor Beoordeling, Selectie en Plaatsing,

Openbare personeelsselectie-examens gehouden door OSYM in 2018 of 2019,

a) Recht, politieke informatie, openbaar bestuur, economie, bedrijfskunde en economie en bestuurswetenschappen

b) Faculteit Landbouw, veldgewassen, tuinbouwgewassen, bodemvoedingsvoeding, landbouwstructuren en irrigatie, landbouwmechanisatie, agrarische economie en zoötechniek Afgestudeerden KPSSP3,

c) Om bij de eerste 3 aanvragers te horen (70e groep eerste 140, 1e groep eerste 80, 2e groep eerste 20 kandidaten) volgens de hoogste score onder kandidaten, op voorwaarde dat de afgestudeerden van de faculteit Diergeneeskunde 3 of meer punten van KPSSP40 hebben ontvangen, Als het aantal kandidaten in de laatste rij meer dan één is omdat ze punten hebben ontvangen, worden al deze kandidaten opgeroepen voor het examen.

Toelatingsexamen Basis: Het toelatingsexamen is geschreven in 4 (vier) multiple choice en vervolgens mondeling. Degenen die niet slagen voor het schriftelijk examen, kunnen het mondeling examen niet afleggen.

Afdeling TIGEM Human Resources and Education (www.tigem.gov.tr) gepubliceerd door de aankondiging van het toelatingsexamen in overeenstemming met de voorwaarden die zijn gespecificeerd in de aanvraagperiode,

EXAMENPLAATS EN GESCHIEDENIS

Het schriftelijke deel van het toelatingsexamen vindt plaats op zaterdag 21.03.2020 om 10 uur door het Ankara University Exam Management Center (ASYM) in één sessie. Examenduur is 00 minuten en het aantal vragen is 100. - Kandidaten die in aanmerking komen voor het bijwonen van het schriftelijke deel van het toelatingsexamen en de plaats en examenuren voor het schriftelijk examen; TİGEM (www.tigem.gov.t is) minimaal 10 dagen voor het schriftelijk examen. Kandidaten worden ook schriftelijk op de hoogte gebracht van de exameninvoerplaatsen.

Aanvragers die slagen voor het schriftelijke examen, worden onderworpen aan een mondeling examen in Ankara en de datum, plaats en tijd van het mondeling examen zijn TEMG (www.tigem.gov.t is) worden afzonderlijk aangekondigd op de website.

EXAMEN TOEPASSING

Aanvragen beginnen op maandag 20 januari 2020 en eindigen om 31 uur op vrijdag 2020 januari 17.30. Aanvragen die na de deadline worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Kandidaten kunnen zich aanmelden voor het toelatingsexamen door het aanmeldingsformulier op de TIGEM-website in te vullen. Uitleg over het invullen van het aanvraagformulier is beschikbaar op de website. - Nadat de kandidaten het aanmeldingsformulier met hun eigen handschrift hebben ingevuld, kunnen ze een ondertekend exemplaar samen met de volgende documenten opsturen tot de deadline voor aanmelding: TIGEM Human Resources en Education Department Karanfil Sok. No: 62 Bakanlıklar / ANKARA persoonlijk of gepost. In het geval van sollicitaties per post, moeten de vereiste documenten de sollicitatieplaats uiterlijk op de deadline van de sollicitatieperiode bereiken, en sollicitaties die het voorzitterschap na het einde van de sollicitatieperiode bereiken, worden niet in behandeling genomen.

Documenten die bij het aanvraagformulier moeten worden gevoegd:

KPSS-resultaatdocument: Door TIGEM goedgekeurde afdeling Human resources en onderwijs kopie of notariële kopie op voorwaarde dat het origineel of de computerafdruk en het origineel of origineel van het diploma of afstudeercertificaat van de instelling voor hoger onderwijs worden getoond,

Fotokopie van identiteitskaart met ID-nummer,

Origineel of gewaarmerkt afschrift van het diploma, eventueel gelijkwaardigheidscertificaat,

4,5 pasfoto's in de afgelopen zes maanden van 6 x 6,

Toepassingen die pas vrijdag 31 januari 2020 om 17.30:XNUMX uur de afdeling Human Resources en Training van TIGEM bereiken, worden niet in behandeling genomen. -De kandidaten die het schriftelijke examen afleggen na de aanvraag en de kandidaten die het examen niet kunnen afleggen TİGEM (www.tigem.gov.t is) website.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties