Soykan: 'We herdenken degenen die KARDEMİR bezitten met dankbaarheid en dankbaarheid'

we herdenken de eigenaren van soja Kardemiri met dankbaarheid en sukran
we herdenken de eigenaren van soja Kardemiri met dankbaarheid en sukran

Soykan: 'We herdenken degenen die KARDEMİR bezitten met dankbaarheid en dankbaarheid'; Karabük ijzer- en staalfabrieken worden gesloten 8 november 1994 in november en 4 uren van het publiek om hun kinderen naar de school te sturen, ambachtslieden gesloten, inclusief een reeks reacties om het leven te stoppen, inclusief acties om het leven te stoppen, de activiteiten georganiseerd door de Öz Çelik Business Union werden opnieuw herdacht.

8 25 van november-acts. Karabük plaatsvervangend gouverneur Barboros Baran, hoofd van de provinciale politie Sırrı Tuğ, KARDEMİR Algemeen directeur Dr. KARDEMİR; Hüseyin Soykan, assistent-generaal managers, Özçelik İş vice-presidenten van de Unie Bayram Altun, Recep Akyel, Hicret Bozoklu, Şendika Branch voorzitter Ulvi Üngören en Branch Management, vertegenwoordigers van politieke partijen en NGO's en werknemers van KARDEMİR.

5 April-activiteiten en de strijd na de aankondiging van de evenementen begon met een filmvoorstelling, KARDEMIR General Manager. Hüseyin Soykan zei in zijn toespraak over het historische verleden van de fabriek en zei dat Kardemir zijn productietechnologieën vernieuwt en hun efficiëntie verhoogt met de investeringen die na de privatisering zijn gedaan.

Verklaarend dat het succes de vruchten was van de strijd in 1994; Hüseyin Soykan “Karabük-ijzer- en staalfabrieken zijn onmisbaar voor onze regio en ons land. 25 besloot deze fabrieken te sluiten met een beslissing die jaren geleden werd genomen, maar de beslissing tot sluiting werd verlaten en overgedragen aan Kardemir Joint Stock Company als gevolg van de strijd van de arbeiders, gepensioneerden, ambachtslieden, studenten en alle Karabük-mensen met een groot gevoel van eigendom. 8 November, een historische dag waarin eenheid en solidariteit en sociale solidariteit en eigendomszin monolithisch zijn, wordt opnieuw als gerechtvaardigd beschouwd in de strijd van onze werknemers en de mensen van Karabük. Zodanig dat; Karabük-ijzer- en staalfabrieken, waartoe besloten is in 1994 te sluiten, zetten hun productie al duizenden jaren voort en blijven de deur van brood voor duizenden werknemers en blijven nog steeds onmisbaar, niet alleen voor Karabük en de regionale economie maar ook voor ons land. ”

In zijn toespraak zei General Manager Soykan dat hij degenen die deze strijd steunen en degenen die KARDEMİR vandaag met dankbaarheid en dankbaarheid herdenken, voegde eraan toe dat KARDEMİR het enige merk van ons land is in de productie van spoor- en spoorwielen, productie van dikke profielen, dikke spoelproductie en 500 duizend ton productiecapaciteit. 3 heeft miljoenen tonnen en de Republiek 100 bereikt. In overeenstemming met de 2023-doelstellingen van het jaar heeft het zijn digitale transformatie bereikt door staalkwaliteiten te produceren voor de auto- en defensie-industrie en heeft het nieuwe doelstellingen bereikt.

Soykan verklaarde dat ze zijn blijven werken om van KARDEMİR een bedrijf te maken dat milieu-investeringen heeft voltooid, de bedrijfsstructuur heeft versterkt en een van 's werelds grootste geïntegreerde ijzer- en staalfabrieken is geworden, die meer concurrerende en duurzame prestaties heeft bereikt. waarin staat dat ze over human resources beschikken, 25 8 jaar geleden in november met de vastberadenheid van KARDEMİR hebben de deuren van de KARDEMİR geopend en in leven gehouden en alle segmenten van de samenleving bedankt die afzonderlijk hebben bijgedragen.

8 in KARDEMİR verklaarde in zijn toespraak bij Özçelik-İş Vice-president Bayram Altun dat alle processen die hij sinds zijn oprichting heeft ondergaan goed moeten worden geanalyseerd om de huidige situatie van KARDEMİR en de positie van vandaag te evalueren.

Altun herinnerde aan de veranderingen in de status van de fabriek in het proces en de uitdagende processen die hij had meegemaakt en zei dat KARDEMİR wilde sluiten vanwege de economische beslissingen van april 5 en 1994 voltooide zijn technologische levensduur. De eerste fakkel van de strijd 'KARDEMİR kan niet worden gesloten, de slogan van Karabük Blacken' werd verbrand. Onder leiding van de Confederatie Hak-İş en de vakbond Özçelik-İş 8 Als gevolg van het glorieuze verzet van november 8 gaf de regering de sluiting van Kardemir op en werd de fabriek geprivatiseerd met de symbolische prijs van 1994 TL ”.

Altun zei dat KARDEMİR snel investeert om zijn capaciteit tot 3.500.000 ton te vergroten. "Het was een gezegende strijd, KARDEMİR werd opgericht en overleefde met grote inspanningen en verloor bijna onze handpalmen. Als we die strijd niet zouden leveren, zou niet alleen KARDEMİR, maar ook de toekomst van Karabük worden verduisterd. Dat was een eervolle strijd, vandaag zouden KARDEMİR-schoorstenen niet roken, duizenden mensen zouden geen brood meenemen naar zijn huis. Als KARDEMİR de deur op slot mocht doen, zouden we getuige zijn geweest van de terugkeer van een stad naar een dorp. '

Kardemir, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten in de ijzer- en staalindustrie, is trots op de nationale stappen van Özçelik İş vice-president Bayram Altun, Kardemir's verantwoordelijkheid en vastberadenheid in de defensie-industrie en de binnenlandse auto in het komende proces, zei hij. .

Herdenkingsprogramma, poëzie en compositiewedstrijden georganiseerd door de directie van studenten van het Nationale Onderwijs en het voetbalveldvoetbaltoernooi georganiseerd door de bond eindigde met de presentatie van de award teams.

Huidige aanbesteding kalender

tsaar 20

Aanbesteding: Irmak Zonguldak Line Open Channel en Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankondiging van aanbesteding: Autoverhuur

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankoopaankondiging: Aankoop van reserveonderdelen voor spoorwegelektrificatie

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen