Verkeerslijnen vernieuwing in İzmir

voorbeeldtoepassing voor het vernieuwen van verkeerslijnen in Izmir
voorbeeldtoepassing voor het vernieuwen van verkeerslijnen in Izmir

Verkeerslijnen in Izmir; Izmir Metropolitan Municipality is een applicatie gestart die de oude zichtbaar maakt door de oude schoon te maken in plaats van de verkeersborden zoals rijstroken op de wegen, waarschuwingsborden op de fietspaden opnieuw te tekenen. Dit bespaart ongeveer 50.

Izmir Metropolitan Municipality Department of Traffic Services, in de zomermaanden als gevolg van donker worden van het wegdek zichtbare weglijnen, voetgangersoversteekplaatsen, fietswegen, bussen en haltes om te onthullen dat de horizontale markering een reinigingswerk heeft geïnitieerd. In het kader van het project, tegen het einde van het jaar 2019 wegenlijnreinigingswagen en 40 duizend vierkante meter wegenlijn; Met de machine voor het reinigen van wegen worden de 30 duizend vierkante voet zebrapad, fietspaden en bushaltemarkeringen schoongemaakt.

eerst in Turkije

Het is bedoeld om ongeveer 50 per vierkante meter kosten te besparen dankzij het opschonen en zichtbaar maken van lijnen in plaats van het opnieuw tekenen van de ernstige verkeersproblemen. In plaats van de wederopbouw van de markeringen schoonmaken werk wordt gedaan voor de eerste keer in Turkije.

De eerste werken worden uitgevoerd op de boulevards en straten rond Mustafa Kemal Sahil Boulevard, Yeşildere Street, Mürselpaşa Street en İzmir International Fair. Tegen het einde van het jaar zullen de markeringen in andere delen van Izmir binnen het kader van dit project worden gewist.

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen