TÜRSİD Leden van de Business Commission ontmoetten elkaar in Samsun

tursid zakelijke commissie leden samsunda met
tursid zakelijke commissie leden samsunda met

Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ organiseerde de Samsun Meeting van de Vehicle Operation Commission van de Association of All Rail Systems Operators (TÜRSİD). Informatie en ervaringen werden gedeeld tijdens de vergadering, bijgewoond door de vertegenwoordigers van de gemeenten die het spoorwegsysteem exploiteren.

Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ organiseerde de Samsun Meeting van de Vehicle Operation Commission van de Association of All Rail Systems Operators (TÜRSİD). Informatie en ervaringen werden gedeeld tijdens de vergadering, bijgewoond door de vertegenwoordigers van de gemeenten die het spoorwegsysteem exploiteren.

TÜRSİD Vehicle Operation Commission, die tot doel heeft operationele ervaring te delen met betrekking tot de snelle oplossing van technische en passagiersproblemen in railsystemen, die van groot belang zijn in het openbaar vervoer, kwam dit keer bijeen in Samsun. Samsun Metropolitan Municipality SAMULAS AS organiseerde een vergadering van het hotel, het commissielid van Istanbul, Ankara, Kayseri, Izmir, Bursa, Kocaeli en Konya grootstedelijke gemeenten woonden de werking van het spoorwegsysteem bij.

In de vergadering waar de nieuwste situaties van de ondernemingen, de problemen in het spoorwegsysteem en de busactiviteit, de factoren die de tevredenheid van de burgers negatief beïnvloedden, de analyse van de ongevallen en de veiligheidstoepassingen werden besproken, het samenvoegen van de lijnen in de metro van Ankara en de nieuwe toepassingen, de overgang van Metro Istanbul naar de 24-uuroperatie in het weekend, de EU-investering subsidies onderzoek, voorbereiding van signaleringssystemen van metro- en lightraillijnen door ze toe te voegen aan de kennisbank werden besproken. Tijdens de vergadering waar de ontwikkelingen in de spoorwegsysteemsector werden geëvalueerd, werden informatie en ervaringen uitgewisseld over kwesties zoals problemen die zich voordeden tijdens de exploitatie en gemeenschappelijke oplossingen, en werden presentaties gegeven over de nieuwe projecten die waren voorbereid om de problemen op te lossen.

SAMULAŞ algemeen directeur Enver Sedat Tamgacı, die de vergadering van de Commissie bijwoonde, vestigde de aandacht op het belang van het werk van de TÜRSİD-commissies en betuigde zijn genoegen gastheer te zijn als SAMULAŞ. Tamgacı zei, uz We zijn erg blij dat de spoorwegsysteembeheerders de bijeenkomst van de voertuigcommissie in Samsun houden. We moeten deze vergaderingen regelmatig houden en het delen van kennis en ervaringen vergroten. Als SAMULAŞ werken we aan een effectief, efficiënt en op succes gericht nieuw bedrijfssysteem om onze burgers betere reismogelijkheden te bieden. Zoals in elke stad met een spoorwegsysteem, hebben we enkele problemen in Samsun. Om deze problemen te overwinnen en de tevredenheid van passagiers te verhogen, maken we onze bedrijfsplanherzieningen en bereiden we onze projecten voor. ”

Op burgers gericht systeem

railsysteem geëxploiteerd door alle gemeenten en instellingen die zij volgden in Turkije, nationale en internationale ontwikkelingen goed in de gaten dat uitdrukt General Manager Tamgac in de industrie, "onze burgers die onze service railsysteem en bus bedrijven maken gebruik van zal dichter betrekkingen aan te knopen. We zullen hiervoor het verandermanagementsysteem implementeren. Ons doel is om het bedrijf meer gekwalificeerd te maken door rekening te houden met de ideeën en suggesties van onze mensen. Om deze reden zullen we luisteren in een op de burger georiënteerd systeem, een nauwe communicatie tot stand brengen met onze mensen, openstaan ​​voor interactie en waarde ideeën ”.

Huidige aanbesteding kalender

tsaar 20

Aanbesteding: Irmak Zonguldak Line Open Channel en Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankondiging van aanbesteding: Autoverhuur

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankoopaankondiging: Aankoop van reserveonderdelen voor spoorwegelektrificatie

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen