TCDD Algemene evaluatie- en consultatieworkshop gestart

TCDD Algemene evaluatie en overleg gestart
TCDD Algemene evaluatie en overleg gestart

TCDD Algemene evaluatie- en consultatieworkshop gestart; CD Algemene evaluatie- en consultatieworkshop Fenerbah bij TCDD Fenerbahçe Training en luisterfaciliteit is gestart onder het voorzitterschap van TCDD General Manager Ali İhsan Uygun.

De Republiek Turkije State Railways (TCDD) verbetering en uitbreiding van de efficiëntie van de activiteiten die worden uitgevoerd in opdracht 15-17 tussen november 2019 datum hangt af van de directie van de Turkse staatsspoorwegen xnumx.bölg Fenerbahce Onderwijs en Monitoring Facility "Globaal en overleg Workshop" TCDD Algemeen Directeur Ali Ihsan begon in de juiste voorzitterschap.

De eerste dag van de driedaagse workshop werd bijgewoond door plaatsvervangend algemeen managers İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür en regionale managers. Regionale managers hebben een presentatie gehouden over vracht- en passagiersactiviteiten in hun werkgebieden en hebben informatie uitgewisseld over de ondervonden problemen.

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen