GAZİBİS Stationsschema en transacties van leden

tarieven en lidtransacties
tarieven en lidtransacties

Gaziantep Metropolitan Municipality, ter bevordering van het gebruik van fietsen als transportmiddel en voor recreatieve en sportieve doeleinden; GAZİBİS heeft als doel het Bisiklet Smart Bike Sharing-systeem in Gaziantep te verspreiden, waardoor alle fietsliefhebbers gezond en milieuvriendelijk kunnen worden vervoerd.

Met Smart Bike Sharing System hoeven fietsliefhebbers hun fietsen niet bij zich te dragen, ze kunnen fietsen huren bij GAZİBİS-stations en ze achterlaten bij een GAZİBİS-station.

Wat is een Smart Bike-systeem?

Het is een duurzaam systeem voor het delen van fietsen dat dient als een alternatief vervoermiddel voor fietsliefhebbers in veel metropolen, elimineert de noodzaak om fietsen te dragen door ondersteuning met een technologische database en kan worden geïntegreerd in het vervoersnetwerk in de stad.

Het doel van dit systeem is ervoor te zorgen dat de 3 - 5 km-afstanden kunnen worden afgelegd zonder een motorvoertuig te hoeven besturen. Op deze manier worden de lasten voor het openbaar vervoer en de impact van voor het milieu schadelijke broeikasgassen verminderd en krijgt de samenleving de gelegenheid om een ​​gezonder en milieuvriendelijker vervoermiddel te gebruiken.

Hoe lid worden van GAZİBİS systeem?

Kalealti, Stadium, 15 July, Manoglu Park (SankoPark), Masal Park, Wonderland en Gaün 7 station geïnstalleerd met het 108 fietssysteem, kunnen worden afgehaald bij alle Gaziantep Card verkooppunten Gaziantep Full Card, gelegen in Balikli (achter de Omeriye-moskee) Gaziantep Card Personalisatie Het wordt gebruikt met kortingskaarten en creditcards. Het kan niet worden geaccepteerd met gratis kaarten. Het uurtarief wordt berekend als 1 TL.

Als u al lid bent van het Gazibis-systeem, kunt u uw lidmaatschap overdragen naar Gaziantep Card. Het enige wat u hoeft te doen is om u aan te melden voor uw Gazibis-systeem met uw Gaziantep-kaart via het internetformulier dat u in 5 minuten kunt invullen.

GAZİBİS lidmaatschap

Tijdens het lidmaatschap wordt persoonlijke informatie ontvangen en wordt het contract ondertekend. Informatie over deze details is te vinden in de kiosksoftware en op de stations met informatielabels.

Er wordt een open autorisatie van 25 TL gemaakt op basis van de creditcard voor aankopen met creditcard. Na de teruggave van de fiets worden de gebruikskosten in mindering gebracht en wordt de resterende hoeveelheid geannuleerd volgens de door de bank vastgestelde procedure. Creditcards moeten open zijn voor virtuele aankopen.

Het 7-fietsstation wordt bewaakt door in totaal 15 online camera's. Het beheer en onderhoud van 108-fietsen worden uitgevoerd door Gaziulaş.

Fietsen genomen vanaf elk station kunnen worden overgelaten aan andere stations. 3-fietsen kunnen worden gehuurd met een creditcard en alleen 1 kan worden gehuurd met een Gaziantep-kaart. De retourperiode na aankoop van de fiets is beperkt tot 24 uur. In het geval van 24 time-out zal de strafprocedure worden gestart omdat de inbeslagnamepoging wordt overwogen, die in het contract is opgenomen.

LET OP: Lidmaatschapsservice op het internetformulier is alleen geldig voor diegenen die zijn geregistreerd in Gaziantep. Degenen die zijn geregistreerd in andere steden moeten naar Gaziantep Card Central Branch komen en hun lidmaatschap met Gaziantep Card doen. Registratie van Gaziantep Card Processing Center is gratis, het is voldoende om uw ID en Gaziantep-kaart bij u te hebben. Als u nog geen Gaziantep-kaart heeft, kunt u deze tegen betaling verkrijgen bij Gaziantep Card Transaction Center.

GAZIBIS lidmaatschap met Gaziantep-kaart

Gazibis bevindt zich nu in het Gaziantep-kaartsysteem. U kunt nu uw Gaziantep-kaart gebruiken (behalve gratis / gratis kaarttypen) die u gebruikt in bus-, tram- en andere ingangen voor het huren van fietsen van Gazibis.

Als u al lid bent van het Gazibis-systeem, kunt u uw lidmaatschap overdragen naar Gaziantep Card. Het enige wat u hoeft te doen is om u aan te melden voor uw Gazibis-systeem met uw Gaziantep-kaart via het internetformulier dat u in 5 minuten kunt invullen. U kunt nu beginnen met de volgende opties.

Als je vragen hebt over de 0342 329 45 45 telefoon en 0533 784 27 27 kun je direct ondersteuning krijgen van WhatsApp-lijnen.

LET OP: Lidmaatschapsservice via internetformulier is alleen geldig voor diegenen die een verblijfsregistratie in Gaziantep hebben. Degenen die in andere steden wonen, moeten naar Gaziantep Card Central Branch komen en lid worden van Gaziantep Card. Registratie van Gaziantep Card Processing Center is gratis, het is voldoende om uw ID en Gaziantep-kaart bij u te hebben. Als u nog geen Gaziantep-kaart heeft, kunt u deze tegen betaling verkrijgen bij Gaziantep Card Transaction Center.

GAZİBİS Hoe te huren?

Hoe koop ik een fiets met Gaziantep-kaart van GAZİBİS Station?

1. STAP:Selectie bewerkingstype: klik op Al fiets kopen ”.

2. STEP : Gaziantep-korting of volledige kaart KAARTLEZER Houd het gebied. Dit proces duurt ongeveer 5 seconden.

STAP 3:Voer uw Gaziantep Card-wachtwoord in. (Dit wachtwoord is tijdens online registratie naar uw mobiele telefoon verzonden.)

STAP 4:Als uw kaart niet is geblokkeerd en u voldoende saldo heeft (minimaal 5 tl), zal het systeem u een fiets toewijzen. U kunt het fietsnummer op het scherm zien. Het systeem kiest de fiets zelf.

STAP 5:U kunt de fiets ophalen op het nummer dat op het display wordt aangegeven door deze binnen 20 seconden uit de slotsleuf te tillen. De rode LED-lampjes op het slot moeten groen worden. Als 20 niet binnen enkele seconden wordt ontvangen, wordt het systeem vergrendeld. Herhaal in dit geval het proces. Geen extra kosten.

STAP 6:Controleer de stabiliteit van de fiets binnen 60 seconden na het nemen. Als er geen probleem is, kunt u het gaan gebruiken. Retourneer het als er een storing is. 60 is binnen enkele seconden gratis bij de geretourneerde fiets. (Controleer eerst de fiets die u wilt kopen.)

LET OP: U kunt de bovenstaande stappen ook uitvoeren met de knop 'KOPEN DOOR FIETS TE SELECTEREN'.

BIJ HET KIEZEN; Aan het einde van de operatie, nadat de succesvolle operatie-informatie op het scherm wordt weergegeven, ga je naar de fiets die je hebt opgegeven en haal je de fiets uit de sleuf. Alleen 1 (één) fiets kan worden gekocht met de lidmaatschapskaart.

Hoe een fiets met creditcard kopen bij het GAZİBİS-station?

Ik 1.A:Selectie bewerkingstype: Raak de knop "Creditcard kopen" aan.

2. STAP:Voer uw telefoonnummer in op het scherm en raak de bevestigingstoets aan.

3. STAP:Voer de creditcardinvoerinformatie en het aantal fietsen dat u wilt huren in op het scherm en tik op de knop Bevestigen.

4. STAP:Voer de verificatiecode in die naar uw telefoon is verzonden via sms en tik op de knop Bevestigen.

5. STAP:Voer de fietsnummers in die u wilt huren en druk op de knop Bevestigen.

6. STAP:Nadat succesvolle transactie-informatie op het scherm verschijnt, ga je naar de fietsen die je hebt opgegeven en haal je de fiets binnen 20 seconden uit de sleuf. De rode LED-lampjes op het slot moeten groen worden. Als 20 niet binnen enkele seconden wordt ontvangen, wordt het systeem vergrendeld. Herhaal in dit geval het proces. Geen extra kosten.

Hoe fiets terug te brengen naar GAZİBİS-stations

STAP 1:Plaats de fiets die u gebruikt in een van de lege vergrendelingspunten. Het station of de slotlocatie kan verschillen.

STAP 2:Wacht na het plaatsen ongeveer 5 seconden en zie dat de LED op het vergrendelingspunt rood is.

STAP 3:Zorg ervoor dat de fiets is vergrendeld door deze iets op te tillen. Als de fiets niet vergrendelt, probeer dan een ander vergrendelingspunt.

STAP 4:Nadat u de fiets hebt vergrendeld, drukt u op de knop "FIETS DALEN" om uw fiets van uw Gaziantep-kaart te laten vallen.

(Als u een aankoop met een creditcard hebt gedaan, ontvangt u een sms-bericht op uw mobiele telefoon, ook al is de fiets vrijgegeven. U hoeft de knop IR FIETS DROP niet te gebruiken.)

STAP 5:Lees uw Gaziantep-kaart voor aan de lezer. Dit kan tot 3 seconden duren, trek uw kaart er niet uit en verlaat het station voordat deze klaar is. (Deze transactie is niet vereist als deze wordt ontvangen met een creditcard.)

LET OP: Nieuwe fietsen kunnen niet worden gekocht, tenzij het retourproces voor de fiets is voltooid !!! Na teruggave Zelfs als de kaart niet wordt gelezen, bepaalt het systeem de vergoeding op basis van de tijd dat de fiets werd teruggebracht naar het slot. Er wordt geen extra tijd toegevoegd.

Als er een probleem is met uw fiets

STAP 1:Als de fiets problemen vertoont, laat de fiets dan binnen één (1) terug naar een lege plek in het station. Geen kosten.

STAP 2:Wacht na het plaatsen ongeveer 5 seconden en zie dat de LED op het vergrendelingspunt rood is.

STAP 3:Zorg ervoor dat de fiets is vergrendeld door deze iets op te tillen.

STAP 4:Als je weer een fiets wilt kopen, veeg je opnieuw over je kaart en pak je een andere fiets met het nummer dat op het scherm wordt weergegeven.

STAP 5:Nadat je je fiets hebt gecontroleerd, kun je het station verlaten.

Controleer eerst de fiets die u wilt kopen !!!

Gratis overdracht met GAZIBIS

Uw eerste instapkaart voor de stadsbussen en trams van Gaziulaş is gratis binnen het eerste uur na de huur van uw fiets met behulp van uw Gaziantep-kaart. Met andere woorden, wanneer u een deel van uw reis per fiets en een deel met het openbaar vervoer maakt, betaalt u alleen voor de fiets.

Gazibis-stations

  • Sankopark Gazibis Station
  • Kalealtı Gazibis Station
  • Stadion Gazibis Station
  • Wonderland Gazibis Station
  • Masalpark Gazibis Istasonu
  • University Gazibis Station
  • Democratie Gazibis Station

Kaart van Gazibis

Voor toegang tot de Gazibis-kaart hier Klik hier!

Huidige aanbesteding kalender

tsaar 20

Aanbesteding: Irmak Zonguldak Line Open Channel en Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankondiging van aanbesteding: Autoverhuur

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankoopaankondiging: Aankoop van reserveonderdelen voor spoorwegelektrificatie

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen