Sümela Teleferik Project wordt uitgevoerd

sumela-kabelbaanproject komt tot leven
sumela-kabelbaanproject komt tot leven

De evaluatie van het toerisme en de 2020 planningsvergadering werden gehouden in Trabzon.

İsmail Ustaoğlu, gouverneur van Trabzon, Murat Zorluoğlu, burgemeester van TTSO, Suat Hacısalihoğlu, provinciaal directeur van cultuur en toerisme, Ali Ayvazoğlu, algemeen secretaris van het Ontwikkelingsagentschap voor de Zwarte Zee, Honor Adıyaman en vertegenwoordigers van het toerisme woonden de bijeenkomst bij. In de vergadering waar Trabzon en regionaal toerisme werden geëvalueerd en 2020-planning werd gemaakt, presenteerden directeur Ali Ayvazoğlu van provinciale cultuur en toerisme en DOKA-expert Fikri Akkaya een presentatie.

Tijdens de bijeenkomst gaf burgemeester van Trabzon, grootstedelijke gemeente Murat Zorluoğlu, terwijl hij opvallende evaluaties maakte, informatie aan de deelnemers over het werk. Zor Regionaal perspectief is erg belangrijk in het toerisme. We moeten toerisme niet alleen als Trabzon bekijken, maar ook als een regio. We moeten de vicieuze conflicten tussen de provincies buiten beschouwing laten en elkaar steunen en de taart laten groeien. We zien dat het toerisme zowel op provinciaal als regionaal niveau moet worden beheerd en we richten ons hierop. Als grootstedelijke gemeente Trabzon zijn we erg geïnteresseerd in toerisme. We hebben de naam van onze afdeling gewijzigd in de afdeling Cultuur en Toerisme. We hebben ook een onafhankelijk directoraat voor de toeristische tak opgericht. ”

SÜMELA WORDT GEHOUDEN

Over het Sumela-klooster gesproken, zei Zorluoğlu: "Ik hoop dat 2020 volledig zal worden hersteld en het geheel zal worden geopend voor bezoekers. Er is een kabelbaanproject waaraan wij veel belang hechten. We hebben het project beoordeeld. We hebben een aantal speciale wijzigingen aangebracht in de specificatie. Hopelijk maken we van Altındere Valley een echte toeristische bestemming met onze twee bestemmingskabelbaanwerken in Sumela. We gaan de komende tijd inschrijven voor het kabelbaanproject Sümela

BOZTEPE HEEFT EEN NIEUWE IDENTITEIT

Burgemeester Zorluoğlu zei, in ik hoop dat de Hagia Sophia-moskee in mei 2020 zal worden voltooid en voor bezoekers zal worden geopend. Gülcemal is een belangrijk project. We hebben nog steeds te maken met de vestingwerken voor je. Gülcemal 1 in 2020 nu willen we snel nieuw leven inblazen en implementeren. We ontwerpen als een belangrijke bestemming voor bezoekers van Trabzon om tijd door te brengen in het stadscentrum. Het strandarrangement is weer belangrijk. We zullen ingrijpen in Boztepe met een nieuw project. Ik hoop dat Boztepe een compleet andere identiteit zal hebben. Wij geven om verlichting. Het werk van het verlichten van de muren is momenteel aan de gang. We verlichten Uzunsokak en Kunduracılar Street. We hebben de aanbesteding uitgeschreven voor het herstel van de gebouwen aan alle kanten van het plein. ”

SLECHTE STEDEN KUNNEN NIET ONTWIKKELEN

Lu We hechten veel belang aan culturele en artistieke activiteiten. Wij ondersteunen festivals. 2020, vooral in het toeristisch seizoen, willen we de Trabzon-evenementengids maandelijks organiseren en aan onze toeristen en burgers bezorgen. Wij denken dat saaie steden zich niet kunnen ontwikkelen in termen van toerisme. Minister van Cultuur en Toerisme 'Trabzon 3. de stad halen 'zei hij. We werken eraan. Klachten worden door toeristen ingediend bij ministeries. Op dit punt moeten we samenkomen met de partijen en bepalen wat voor soort auditprogramma we gaan doen voor de bedrijven die diensten verlenen aan toeristen in 2020. ”

AYVAZOĞLU GEÏNFORMEERD

Provinciaal directeur van cultuur en toerisme Ali Ayvazoğlu 2019 in Trabzon in de eerste 10-maand 339 miljoen 248 duizend dollar aan inkomsten uit toerisme, zei hij. Ayvazoğlu, die het jaar van 2019 evalueerde, zei: “Er zijn 597-faciliteiten in Trabzon onder de naam toerismebedrijf en investeringscertificaat, gemeentecertificaat en voorzieningen van de regio Uzungöl Toerisme en ze dienen met 35 duizend 636 beddencapaciteit. In 2019 werd de toeristeninformatie bezocht door 9 duizend 389 toeristen, waaronder binnenlandse 20 duizend 465 en buitenlandse 29 duizend 584. In de eerste zes maanden van 2019 is het aantal passagiers dat aankomt op de openbare luchthavens 1 miljoen 490 duizend 882 in binnenlandse lijnen en 201 duizend 410 mensen in internationale lijnen, in totaal 1 miljoen 692 duizend 286 mensen dış.

Kaart van Turkije Kabelbaan

Huidige aanbesteding kalender

tsaar 20

Aanbesteding: Irmak Zonguldak Line Open Channel en Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankondiging van aanbesteding: Autoverhuur

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Per 21

Aankoopaankondiging: Aankoop van reserveonderdelen voor spoorwegelektrificatie

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
organisatoren: TCDD
+444 8 233

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen