Bestuurders van openbaar vervoer ontmoeten elkaar in Adventure Park

openbaar vervoer soforlar ontmoette in avonturenpark
openbaar vervoer soforlar ontmoette in avonturenpark

Bestuurders van openbaar vervoer ontmoeten elkaar in Adventure Park; Motivatieactiviteiten werden georganiseerd door het Directoraat Openbaar Vervoer van de Metropolitan Municipality Transportation Department.

Motivatieactiviteiten voor buschauffeurs in het openbaar vervoer werden georganiseerd door Sakarya Metropolitan Municipality Department of Transportation, Public Transportation Branch Directorate. 2-chauffeur van het openbaar vervoer nam deel aan de 2-dagen en -evenementen met verschillende groepen 61. De activiteiten die begonnen met het ochtendontbijt gingen verder in het Learning by Living Adventure Park. Buschauffeurs hebben veel ervaring opgedaan met het overwinnen van hoogtevrees, coördinatie, vertrouwen en teamwerk op de touwbaan van het avonturenpark. Ulaşım We probeerden de kennis, ervaring en motivatie van onze medewerkers te vergroten met de motivatie-activiteiten die we organiseerden voor ons personeel voor openbaar vervoer. Door te verklaren dat we dit soort activiteiten zullen voortzetten die de stress van onze chauffeurs regelmatig verminderen, zullen we proberen een betere service aan onze burgers te bieden ”.

Huidige spoorwegtenders

zout 10

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen