Mersin, spoorwegen en luchthaven om zich op te maken

mersin spoorweg en luchthaven
mersin spoorweg en luchthaven

Mersin, spoorweg en luchthaven om op te schuiven; Burgemeester van Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, tevens president van de Infrastructure Service Union van Mersin en omgeving, zei dat ze zeer verheugd waren de investeringen te zien die Mersin al jaren wacht in het 2020-jaarpresidentiële programma dat in de Staatscourant wordt gepubliceerd.

2020 Jaarlijks presidentieel programma macro-economisch en sectoraal beleid, en verklaarde dat de uitvoering van de uitvoering van deze Yilmaz Yilmaz, programmamaatregelen in de luchthaven van Cukurova, Yenice Logistics Centre en de havenverbinding van de spoorlijnwerken, zei hij.

Mersin, spoorwegen en luchthaven om zich op te maken

11. De luchthaven Çukurova, die ook is opgenomen in het ontwikkelingsplan, werd aangekondigd te worden voltooid en de verbinding met het hoofdspoorwegnet zal worden gewaarborgd. Dienovereenkomstig verklaarde Toroslar burgemeester Atsız Afşın Yılmaz dat het fysieke realisatieniveau van 2020 zal worden bereikt in de lopende infrastructuurwerken van de luchthaven Çukurova en dat bovenbouwfaciliteiten zullen worden aanbesteed in het kader van publiek-private samenwerking (PPP). benadrukte dat het een essentiële bijdrage zal leveren. Mersin, na Istanbul, de grootste handel van Turkije Hoewel de stad; actieve sectoren; industrie, logistiek, agrofood en toerisme op het gebied van de verdiende versnelling van de overdracht van president Yilmaz, onderstreepte dat de luchthaven een hefboomeffect zal hebben op andere onderstreepte investeringen.

Burgemeester Yilmaz, ook Adana-Mersin 3. en 4. Spoorwegconstructie en Çukurova Airport-verbindingsproject kondigden aan dat de bouwwerkzaamheden zullen beginnen. Op deze manier zal de Konya-Karaman-Nigde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep spoorlijn door het voltooien van de havens van de productie-industrie Adana, Mersin en Iskenderun gemakkelijker zijn om die president Yilmaz uit te drukken, de prioritaire sectoren om zich te concentreren op de bestaande en lopende constructie van de logistieke centra om de normen van Mersin te verhogen (Yenice) Logistiek centrum wordt geopend voor bedrijven, zei hij.

Burgemeester Yılmaz gaf uiting aan hun tevredenheid dat de investeringen waar Mersin al jaren op zal wachten, zullen worden gerealiseerd in 2020 en voegde eraan toe dat ze zullen samenwerken voor de ontwikkeling van de stad.

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen