EGO General Manager Alkaş bezoekt psycho-technisch centrum

ego algemeen manager bezoek aan psycho technisch centrum
ego algemeen manager bezoek aan psycho technisch centrum

EGO algemeen manager Alkaş bezoekt psycho-technisch centrum EGO algemeen manager Nihat Alkaş is het hoofd van de afdeling Bus Management waar buschauffeurs worden opgeleid en psycho-technische evaluatietests worden toegepast. Regionaal bijkantoor bezocht.

Tijdens de bijeenkomsten die werden gehouden in het kader van de regiobezoeken, verklaarde Alkaş dat het Psycho-Technisch Centrum een ​​belangrijke functie is in de missie om de instelling te zijn die Ankara-mensen in vrede en veiligheid tot leven brengt.

Ambtenaren van het psycho-technisch centrum, algemeen directeur Nihat Alkas, zeiden dat ze erg blij waren met het bezoek, gaven informatie over hun werk. De trainingen die werden gegeven aan transportpersoneel waren gericht op het verhogen van de normen voor openbaarvervoersdiensten en waren gericht op het verbeteren van de cognitieve en psychomotorische vaardigheden en vaardigheden van de chauffeurs voordat ze begonnen te werken met de technologische methoden om de autoriteiten te controleren.

Naast de psycho-technische evaluatietests die op de chauffeurs worden toegepast, beheersen de autoriteiten ook de psychomotorische vaardigheden en vaardigheden van de perceptie, aandacht, geheugen, redeneren, reactiesnelheid, oog-, hand- en voetcoördinatie met de training en tests die met de simulator worden uitgevoerd volgens internationale normen. zei hij.

Nogmaals, in de tests; Attitudegedrag, gewoonten en persoonlijkheidskenmerken, het nemen van risico's, agressie, verantwoordelijkheid en zelfbeheersing worden gemeten, waarbij wordt toegevoegd dat de autoriteiten, psychologen na de test en het onderzoek van het rapport een rapport hebben opgesteld over de geschiktheid van hun professionele competentie.

Alkaş bedankte de autoriteiten en alle regionale medewerkers voor hun uitleg en feliciteerde Ferhat Çal, de winnaar van de 91-score in het promotie-examen in de organisatie, en wenste dat het succes zou voortduren.

Mustafa Geyikçi, hoofd van de afdeling Busmanagement, vergezelde Alkaş ook tijdens dit bezoek.

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen