Aankondiging van het sollicitatieresultaat van TCDD-medewerkers

Aankondiging van het sollicitatieresultaat van TCDD-medewerkers
Aankondiging van het sollicitatieresultaat van TCDD-medewerkers

TCDD heeft de uitslag van zijn mondeling onderzoek voor de werving van werknemers voor een volledige drie maanden niet aangekondigd. In het nieuws over het niet bekend maken van de resultaten van het wervingsgesprek met TCDD; Het wervingsproces van TCDD in relatie tot de resultaten van het onderzoek van de intensiteit van het TC ministerie van Transport en Infrastructuur minister Cahit Turhan werd als reden gegeven.

TCDD'nin de aanwerving van de resultaten van het onderzoek voor de follow-up van de resultaten van het onderzoek van de nog aan te kondigen werknemers, het examen wordt uitgevoerd door de relevante instellingen voor de resultaten van het onderzoek is nog niet voltooid.

TCDD Medewerker werving Interviewresultaat

CHP Sivas vice-Ulas Karasu, minister van Transport en Infrastructuur Mehmet Cahit Turhan om de vraag van het verzoek te beantwoorden, de minister Turhan stelde de volgende vragen:

  1. Wat is de reden waarom de interviewresultaten niet zijn aangekondigd in de afgelopen 3-maand?
  2. Wat is de reden voor het uitvoeren van het interview in kwestie, niet in de vorm van een schriftelijk examen?
  3. Rekening houdend met de datum van het interview, heeft het feit dat de geplande aanwerving van personeel gedurende de tijdsperiode niet is voltooid geleid tot verstoringen in de taken en verantwoordelijkheden van TCDD?

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen