Viaduct van de vredesfontein in Erzurum werd in gebruik genomen

Peace Pinari Viadugu Service werd geopend
Peace Pinari Viadugu Service werd geopend

Een van de belangrijkste projecten van het Erzurum Metropolitan Municipality Peace Spring Viaduct, vice-voorzitter van de AK-partij Prof .. Dr. Numan Kurtulmuş'un woonde de ceremonie bij werd geopend voor dienst.

  1. Er was intense belangstelling voor de opening van de gigantische investering die Yıl Avenue met Şükrüpaşa verbindt en veel gemak biedt bij het transport. AK-vice-voorzitter Kurtulmuş benadrukte in zijn toespraak tijdens de ceremonie het belang van de defensie-industrie. Ul 70 procent van de wapens en munitie die worden gebruikt in de Peace Spring Operation zijn binnenlands. Turkije is niet het oude Turkije, 'Hot' Als je zegt dat er geen begin, Recep Tayyip Erdogan, iemand zal een stap opzij en we bewegen op zijn heldhaftige leiderschap, "zei hij. Kurtulmuş merkte op dat Erzurum een ​​van de steden en het fort van de bevrijdingsstrijd was en hij was zeer verheugd om de naam 'Peace Spring' te geven aan het openingsviaduct. Bevrijd zei hij: “De Lente van Vrede is een belangrijke operatie. Omdat in dit land zijn een zware prijs heeft. Deze geografie, die we Anatolische landen en het continent ervan noemen, is door de geschiedenis heen het centrum geweest van al deze geografie, de zogenaamde halve maan van Anatolië, het oostelijke Middellandse Zeegebied, Palestina, Irak en Bagdad. Ze dachten, 'Turkije oude Turkije,' We schreven een brief terug naar de plaats waar ze zijn, we stopten bij de rand, waar ze zijn', maar er was iets dat ze aanvragen. Turkije is niet de oude Turkije. Fontein van vredesoperaties aan de terroristische gangen van scenario's te vernietigen om de strijd tussen beten mensen te elimineren, werden gemaakt om terroristen hier te voorkomen door genest samengeperst in de hoek van Turkije. De operatie van de Spring of Peace werd gemaakt om de rekeningen te sluiten van degenen die hun rekeningen een eeuw geleden wilden heropenen met de heldhaftigheid van onze grootvaders. ”AK Party vice-voorzitter Prof.Dr. Dr. Numan Kurtulmuş, in zijn toespraak vergeleken met de atoommier van Erzurum burgemeester Mehmet Sekmen. Kurtulmuş zei: “Het is een belangrijke kans en een kans om het brein in Erzurum te hebben. Moge Allah veel meer diensten verlenen. De gouverneur van Erzurum werkt hard, net als de atoommier. Tijdens de AK-partijregel werden onze gouverneur en ministers goed bediend.

EK BELANGRIJKE WERKEN VERLATEN ... ”

Erzurum Metropolitan burgemeester Mehmet Tab zei: "Onze president, de heer Recep Tayyip Erdogan reformistische aanpak, die lokale overheden in Turkije, dankzij geeft om nieuwe horizonten die visionaire perspectieven en voor ons hongerig, dat lof We leven in een dergelijke periode," zei hij. “Als alle perioden vóór de AK-partij in aanmerking worden genomen, zal dat blijken; lokale overheden hebben hun oorspronkelijke identiteit met de AK-partij verkregen, zei Başkan de president Sekmen: “Projectgemeente is altijd op de voorgrond gekomen en het lokale bestuur heeft een zeer speciale stijl en een stijl gekregen die zo onderscheiden is ... Het adres van de stijl is ongetwijfeld de 'AK-partijgemeenten' geweest. Er is een gemeentemodel geïntroduceerd met een focus op ontwikkeling en groei. Dankzij AK's begrip van de lokale overheid ...

Z ERZURUM IS GEDRAAID NAAR HET ATTRACTIECENTRUM ”

Burgemeester Mehmet Sekmen zei dat Erzurum het centrum van de attractie werd met de investeringen die in de stad werden gerealiseerd. President Sekmen ging verder als volgt: Erzurum Erzurum, dat een attractiecentrum is geworden met de diensten die we produceren en de projecten die we uitvoeren, ontwikkelt, groeit en transformeert met elke dag die voorbijgaat. Zoals u zich wellicht herinnert, bestond deze regio waar we tot voor kort bestonden uit velden en lege gebieden ...

In de loop van de tijd is het gegroeid, ontwikkeld, uitgebreid en uitgegroeid tot een van de mooiste nederzettingen van Erzurum, waar tegenwoordig honderdduizenden inwoners wonen. Hoewel het deel uitmaakt van het stadscentrum, weet je dat; toegang tot deze regio was erg moeizaam en moeilijk. In overeenstemming met de intense eisen en verwachtingen van u, zijn we, hoe we het centrum van Erzurum en de regio Şükrüpaşa op de kortste manier met elkaar kunnen verbinden, begonnen we de weg te zoeken en hebben we dit project voorgesteld. Dankzij deze dienst krijgen burgers die in deze regio wonen de mogelijkheid om het stadscentrum in een veel kortere tijd te bereiken. Bovendien zal dit viaduct niet alleen de transportafstand verkorten. Tegelijkertijd zal Şükrüpaşa onze regio veel aantrekkelijker maken en hier een nieuw attractiegebied creëren. Sinds onze aantreden hebben we ons best gedaan om de transportnetwerken te diversifiëren, bij te werken en aan te passen aan de behoeften van de dag. Zoals u weet, verbinden we met een ander werk dat we momenteel uitvoeren onze regio Şükrüpaşa rechtstreeks met de luchthavenweg. Daarnaast hebben we een zeer nuttige onderdoorgang gemaakt van de universiteitscampus richting Yıldızkent en in gebruik genomen. Wanneer ons werk daar is voltooid, nog een open enthousiasme, ik hoop dat we er weer zullen wonen. Kortom, we ontwikkelen, updaten, onderhouden en repareren momenteel nieuwe transportnetwerken in heel Erzurum. Omdat we service nodig hebben; We denken niet aan het redden van de dag, we denken aan de toekomst van Erzurum en de behoeften van morgen. Na de toespraken werd de gigantische investering geopend.

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen