Sivas 2023 Jaar in Ankara met de hogesnelheidstrein van daar naar Istanbul?

Heb je Ankara bereikt met de sneltrein in Sivas en vervolgens naar Istanbul?
Heb je Ankara bereikt met de sneltrein in Sivas en vervolgens naar Istanbul?

Sivas 2023 Jaar in Ankara met de hogesnelheidstrein van daar naar Istanbul? Het project Sivas - Ankara High Speed ​​Train (YHT), waar het publiek reikhalzend naar uitkijkt, blijft sneller vooruitgaan dan ooit tevoren. In de afgelopen dagen, gouverneur Salih Ayhan, "Zoals eerder YHT 2020 jaar gedeeld, hoop ik de eerste testrit te starten," zei hij.

Volgens de informatie verkregen van een geautoriseerde naam die het werk van de hogesnelheidstrein coördineert, lijken mensen van Sivas niet in staat te zijn op de hogesnelheidstrein van Sivas naar Ankara en vandaar naar Istanbul te stappen.

Er is ook geleerd dat er secties zijn waar de infrastructuurwerken niet eens aan de lijn kunnen worden gestart.

De toespraak van president Erdoğan'ın in Sivas na de toespraak in de hogesnelheidstreinstudies, hoewel de 10 keer sneller dan de hogesnelheidstrein (Sivas - Ankara) naar verwachting in de volledige tijd begint te werken, wordt uitgedrukt als 2023.

Het is bekend dat het economische proces en de mogelijkheid van vervroegde verkiezingen ook deze periode kunnen verlengen, en het is bekend dat de studies met betrekking tot het Gar-gebouw nog niet op de gewenste snelheid zijn. (Great Sivas Nieuws)

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen