Marmaray 365 duizend passagiers per dag, 15 juli Martyrs Bridge 156 duizend voertuigen profiteren per dag

marmaraydan duizend passagiers per dag juli martelaren koprusunden duizend voertuigen per dag
marmaraydan duizend passagiers per dag juli martelaren koprusunden duizend voertuigen per dag

365 duizend passagiers per dag vanuit Marmaray, 15 duizend auto's per dag vanaf de Martyrsbrug Minister Turhan nam deel aan de eerste reeks “City and Law Talks” -conferenties georganiseerd door Fatih Sultan Mehmet Vakıf University of Law in Haliç Campus Conference Hall.

In zijn presentatie getiteld Istanbul Istanbul in termen van Burada voor vervoersbeleid, verklaarde Turhan dat de vervoersbehoeften van mensen gebaseerd zijn op zeer oude tijden.

In de afgelopen jaren, vooral na de Republikeinse geschiedenis, een snelle bevolkingsgroei in Istanbul, een onregelmatige verstedelijking en structurering ontstond Turhan, maar de ongeplande infrastructuurdiensten brachten ook problemen in het dagelijks leven van mensen, zei hij.

Nüfus De bevolking van Istanbul is gestegen boven de 12-bodem ”

Turhan zei dat de transportproblemen een van de belangrijkste problemen van de moderne wereld zijn. "Daarom hechten landen speciaal belang aan deze kwesties. Ze proberen het probleem met het transportbeleid op te lossen. De metropolen, aan de andere kant, lopen voorop waar transportproblemen pijnlijke niveaus bereiken. Aangezien Istanbul 15 een van 's werelds toonaangevende metropolen is met een bevolking van meer dan een miljoen mensen, is het al lang een van de prioritaire agendapunten van het transportbeleid.

Turhan wees erop dat het belangrijkste probleem in het transport van Istanbul is dat de bevolking van de stad het afgelopen 70-jaar is gestegen over de 3-verdieping, ondanks de toename van de 4-12-verdieping. Bovendien wordt de situatie nog slechter wanneer we bijdragen aan de toenemende snelheid van industriële en commerciële platforms in Istanboel in de regio. In feite werd met de visionaire visie de nodige infrastructuurvoorbereiding op tijd gemaakt en zou het beleid voor brugtransport vandaag niet zijn ervaren.

"15 juli Het aantal voertuigen dat op één dag 156 duizend de Martyrsbrug passeert"

Turhan herinnerde eraan dat het verkeersprobleem van Istanbul jaren geleden het onderwerp was van nieuws van 45 en ging verder als volgt:

“De bevolking van de stad was 4 miljoen. Op dat moment passeerde 26 duizend voertuigen van de Bosporusbrug en klaagden burgers over meer dan 1-uren in het verkeer tijdens het reizen van de ene plaats naar de andere. Zoals u weet, hadden we op dat moment competente en verantwoordelijke mensen die verschillende meningen hadden over de vraag of deze brug wel of niet gebouwd moest worden. 40-50 jaren geleden was het verkeersprobleem van Istanbul het onderwerp van het nieuws, in zekere zin dat de alarmbel ging. In dit verband zijn echter geen maatregelen genomen. Tegenwoordig is de bevolking van de stad bijna 16 miljoen. Het aantal geregistreerde voertuigen is ongeveer 4 miljoen 200 duizend en dit heeft het verzadigingspunt nog niet bereikt. 15, die vandaag wordt genoemd, is het aantal voertuigen dat op een dag door de Martyrs-brug rijdt. Op het moment van opening passeerden vandaag ongeveer 156 duizend voertuigen. Als u naar de werkelijke capaciteit van de brug vraagt, moet u, als u deze volgens serviceklasse beoordeelt, in feite 26 duizend voertuigen passeren als u tijdens een regelmatige intercityrit servicebruggen passeert. Vloeibare dichtheid capaciteit in verkeer 156 duizend. Maar op dit moment passeren de gemiddelde 90 duizend voertuigen deze brug per dag. ”

Mümkün Zoals we onlangs hebben gedaan, is het mogelijk om het verkeersprobleem te voorkomen en de impact ervan te verminderen ”

Turhan zei dat deze situatie het transport negatief beïnvloedt:

Unuz U ziet de infrastructuurfaciliteiten die onze andere bruggen zijn gepasseerd en in het verleden zijn gepland en samengesteld door de lokale overheden om het transportprobleem in Istanbul in de afgelopen jaren aan te pakken en die zijn gebouwd om het verkeer tussen de twee zijden van de Bosporus te vergemakkelijken. We hebben de Fatih Sultan Mehmet-brug, de Euraziatunnel en de Yavuz Sultan Selim-brug in gebruik genomen als snelweg. ”

Minister Turhan benadrukte het belang van de megaprojecten die onlangs in Istanbul zijn geïmplementeerd en zei: için Vandaag is het niet mogelijk om het probleem volledig op te lossen, maar het is mogelijk om de toename van het probleem exponentieel te voorkomen en het effect te verminderen. Dit omvat sociologie, economie, technologie, culturele infrastructuur en juridische situaties. Daarom worden we geconfronteerd met dergelijke gecompliceerde en veelzijdige problemen. Als we het hebben over het vervoersbeleid van Istanbul, moeten we al deze kwesties overwegen. Vooral de show, populistische benaderingen moeten worden vermeden. Deze benaderingen zijn in strijd met de aard en de geest van het vervoersbeleid. Je gaat zaken doen, je maakt een project, je gaat een project beheren, je verleent service. ”

Turhan zei dat de snelheid van het voertuigbezit na verloop van tijd zou toenemen en dat er meer voertuigen en wegen op de wegen nodig zouden zijn.

“Gemiddeld profiteren 365 duizend passagiers dagelijks van Marmaray”

Minister Turhan verklaarde dat belangrijke projecten voor Istanbul worden voortgezet en concludeerde zijn woorden als volgt:

Loading ...

Uz We werken hard en ijverig om de transportinfrastructuur van Istanbul naar een positie te brengen die zijn glorie, omvang en potentieel waardig is met de projecten voltooid, lopend en gericht. Marmaray, dat in dienst werd gesteld tijdens de 90-verjaardag van de oprichting van onze Republiek, was een van de belangrijkste ringen hiervan. Terwijl het Marmaray-transportsysteem, 5,5, dat in dit systeem dient, het hele jaar door met het 5-station dient, is 43 vandaag begonnen met een stop en 365 duizend passagiers profiteren van deze service per dag. "

Loading ...

Huidige aanbesteding kalender

Als 15

Aankondiging van aanbesteding: personeelsdienst

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Als 15

Aankondiging van aanbesteding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Als 15

Aankondiging van aanbesteding: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen