Samenwerking met Ethiopië in de spoorwegsector zal worden ontwikkeld

samenwerking met Ethiopië in de spoorwegsector
samenwerking met Ethiopië in de spoorwegsector

TCDD algemeen directeur om de samenwerking op het gebied van de spoorwegen tussen Ethiopië en Turkije, Ali Ihsan geval, TICA vice-voorzitter Serkan Rocks, Ethiopian Railway Corporation (ERC), CEO van dr.sentayenh de Woldemichael tussen Yohannes "Met betrekking tot de ontwikkeling van de spoorwegsector Samenwerking" verbeteren van een memorandum van tripartiete consensus ondertekend.

Dienovereenkomstig, in zijn toespraak bij de ondertekening van broederlijke en bevriende landen, opmerkend dat verwelkomt Ethiopië spoorwegen autoriteiten en spoorwegbouw in de afgelopen jaren, zei hij dat hij begonnen met de diepe betrekkingen tussen Turkije en Ethiopië in beide sectoren.

Uygun vestigde de aandacht op de voortdurende ontwikkeling van deze relaties en zei: “Vandaag ondertekenen we een memorandum van overeenstemming tussen de Ethiopische spoorwegen en het algemene directoraat van de Turkse staatsspoorwegen. We zijn van plan om de ervaring van TCDD opgedaan in 163 jaar over te dragen als ondersteuning voor Ethiopië

Uygun wenste dat de te ondertekenen verovering gunstig zou zijn.

La We willen de betrekkingen met het Memorandum of Understanding ileriye verder brengen

Yohannes is ook een week in Turkije, en verklaren dat ze toerde vele faciliteiten, de bouw, onderwijs en verklaarde dat ze zien het succes op het gebied van vervoer.

Yohannes zei dat ze van plan zijn om de relaties nog verder te brengen met het memorandum van overeenstemming dat vandaag wordt ondertekend: "Vooral infrastructuurontwikkeling, transport, exploitatie en personeelszaken zijn onze prioriteit."

Uitdrukkend dat ze gebruik willen maken van de ervaring van TCDD Yohannes, zullen de aangegane langetermijnrelaties tussen de twee landen in culturele en economische zin verder gaan.

Kayalar legde uit dat TIKA sinds 2005 tal van projecten heeft geïmplementeerd om relaties met Ethiopië te ontwikkelen en zei dat ze graag deel uitmaken van de te ondertekenen verovering om de relaties met het spoorwegnet tussen de twee landen te ontwikkelen.

Na de toespraken ondertekenden Uygun, Kayalar en Yohannes een memorandum van overeenstemming over de ontwikkeling van samenwerking in de spoorwegsector.

Huidige aanbesteding kalender

Ma 18

Aankondiging van aanbesteding: Autoverhuur

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Ma 18

Aankoopmededeling: onderhouds- en reparatieservices van IT-systemen

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
organisatoren: TCDD
+444 8 233
Ma 18

Biedingsaankondiging: privébeveiligingsservice zal worden genomen (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
organisatoren: de aannemer
+90 222 224 00 00

Zoeken naar spoorwegtendernieuws

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen