Metro Istanbul Staff heeft de vermiste gehandicapte passagier herenigd met haar familie

metro istanbul personeel herenigde verloren familie van gehandicapte passagiers
metro istanbul personeel herenigde verloren familie van gehandicapte passagiers

Metro Istanbul Staff herenigde verloren gehandicapte passagier met familie. IMM-personeel, gehandicapte passagiers in het metrostation, verdacht van de beweging door contact op te nemen met zijn zoon, werd aan zijn familie afgeleverd. Percentage passagiers met een handicap 50 4 dagen zijn verloren gegaan.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) bracht een gehandicapte passagier naar zijn familie. Het evenement vond plaats op dinsdag 8 oktober 2019 in M4, een dochteronderneming van IMM Metro Istanbul. Kadıköy- Het vond plaats in het Ayrılık Çeşmesi-station van de Kavsantepe-metrolijn.

Beveiligingsfunctionarissen identificeerden het angstige gedrag van een passagier en namen contact met hem op. Cengiz Karabacak, die moeite had met praten en die een 50-gehandicaptenkaart in zijn gezicht had, werd naar het station gebracht en gehost. Karabacak's zoon Ramazan Karabacak werd gecontacteerd op de ontvangen informatie.

4 IS VERLOREN DAG…

Ramazan Karabacak, die in Aksaray woont, vertelde zijn vader dat 4 vandaag is vermist. Het politieteam gaf informatie dat Cengiz Karabacak geen strafblad had en wilde.

Bovendien nam Giger Çelebi, een privé-bewaker bij het Ayrılık Fountain Station, een buskaartje naar Dudullu, een gehandicapte burger, om terug te keren naar zijn geboortestad.

Cengiz Karabacak, Aksaray'a vertrouwd met dezelfde bus en werd toevertrouwd aan zijn buren. De zoon van Karabacak belde Giger Çelebi en zei dat zijn vader veilig naar huis was teruggekeerd en bedankte hem voor zijn interesse.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen