MESİAD: 'Light Rail-systeem moet worden gebouwd in plaats van Metro naar Mersin'

mesiad mersine metro in plaats van lightrailsysteem
mesiad mersine metro in plaats van lightrailsysteem

MESİAD President Hasan Engin benadrukte dat Mersin geen tijd te verliezen heeft om het transportprobleem op te lossen, wat een van de grootste problemen van onze stad is, zei Hasan Engin in zijn verklaring dat het lightrailsysteem moet worden gedaan in plaats van de geplande metro in Mersin. Het overstappen van de metro zal duurder zijn. President Engin, et Mersin's transportprobleempodium met lightrailpodium, moet in korte tijd worden opgelost en goedkope kosten, "zei hij.

Mersin Industrialists and Business People Association (MESIAD) Voorzitter Hasan Engin zei dat het transportprobleem van een grootstedelijke stad als Mersin op een dringende manier moet worden opgelost, anders zou Mersin de verliezer zijn. President Engin, het transportprobleem; Luchtvervuiling, de economie van de stad en het toerisme hebben een grote klap toegebracht aan het transportprobleem dat gangreen is geworden voor Mersin, ook gedeeld met de openbare voorstellen. President Engin drong er bij de lokale autoriteiten en alle andere instellingen op aan onmiddellijk actie te ondernemen.

"METRO MERSIN IS NIET GESCHIKT VOOR STRUCTUUR"

MESIAD President Hasan Engin, die een verklaring aflegde voor de Mersin Metro, kondigde aan dat het werk zal beginnen bij 2020 in Mersin, zei dat het metro-project niet geschikt is voor de topografie van Mersin en dat de stadseconomie en het budget van de grootstedelijke gemeente worden beperkt.

President Engin; Yerine Dankzij het lightrailsysteem dat sneller en goedkoper kan worden voltooid in de toeristische stad Mersin, reizen passagiers in berg- en zeezicht. Het transportprobleem moet stapsgewijs en met goedkope kosten worden opgelost met een lightrailsysteem. Mersin Metropolitan Municipality kan dit project met eigen middelen voltooien zonder externe financiering. Metro-project is niet urgent ”.

PRESIDENT ENGİN GEEFT HET VOORBEELD VAN MILIEU-PROVINCES

Burgemeester Hasan Engin zei dat de verkeerde keuzes voor Mersin verloren zullen gaan door de lightrailsystemen in Adana en de omliggende steden te vergelijken. Radicale beslissingen moeten worden genomen om Mersin ten goede te komen, als u de metro maakt die niemand aankan. Bijvoorbeeld in Adana; vanwege de verkeerde route en voorkeuren niet de gewenste interesse gezien. Adana heeft al jaren pijn. Als we naar het voorbeeld in de omliggende provincies kijken; mensen geven de voorkeur aan lightrail voor zowel vervoer als landschap. Het is geen klus om kilometers in de zee te reizen zonder ondergronds te reizen en naar de zee en de bergen te kijken. ”

"HET EINDE VAN DE STAAT JUNCTION WAS voorbij, HET PROBLEEM WAS NIET OPGELOST"

Sprekend over de Harbor-Hal Interchange, verklaarde president Engin dat de Hal Junction, die functioneel werd voltooid, niet voldoende functioneerde vanwege het haven entry-exit verkeer en gebruikte de volgende verklaringen: “Mersin Port management; de inreis-uitreisroutes moeten dringend naar zijn eigen gebied worden gebracht. Voetgangerspaden die niet door voetgangers en havenmuren passeren, kunnen worden gewijzigd om wat weguitbreiding te bieden. Verkeer op weg naar de haven zit constant vast. Hal knooppunt is voorbij maar het verkeersprobleem is niet opgelost. Nogmaals, dezelfde onrust blijft. Als Mersin Port deze formule niet implementeert, is er geen oplossing voor het verkeer daar. Knooppunt van functionele status functioneert niet als knooppunt vanwege containerovergangen. ”

U TRANSPORT VAN DE REGELGEBIEDEN NAAR INDUSTRIËLE GEBIEDEN MOET GEMAKKELIJK ZIJN ”

President Engin benadrukte dat het transport van de woongebieden naar de werk- en industriegebieden moet worden vergemakkelijkt en zei: 'Het belangrijkste dat moet worden gezegd, is dat de industriëlen, vooral op de oostelijke lijn, een tekort hebben aan 45 minuten verkeersverstoring bij de oostelijke ingang terwijl ze de stad binnenkomen vanuit de OIZ. Er is geen alternatieve weg buiten die weg, dus we zeggen; 2. 18 zoneringstoepassing moet zo snel mogelijk worden geopend van de industriële weg naar de Tarsus georganiseerde industriële zone. Met de voltooiing van deze weg komt er een alternatieve ingang naar Deliçay, de enige ingang naar Mersin vanuit het oosten. De intensiteit zal hier afnemen. Tegelijkertijd is het heel belangrijk om het lightrailsysteem naar de industriële zones te plannen vanaf deze weg, die zal worden uitgebreid, in termen van stedelijk verkeer ”.

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.