Kaart van de monorail van Sao Paulo in Brazilië

Kaart van Metro van San Paulo
Kaart van Metro van San Paulo

Sao Paulo Monorail-kaart van Brazilië: het grootste monorailsysteem in de Verenigde Staten, geopend in 2014, bevindt zich in Sao Paulo, Brazilië. Voertuigen zonder bestuurder behoren tot Bombardier Bombardier Innovia Monorail 300 gereedschap wordt gebruikt.


De 7,6 km-uitbreiding is gepland om aan de 27 km te worden toegevoegd. Wanneer het project is voltooid, zal het systeem in totaal 17-stations bedienen Companhia do Metropolitano de São Paulo zij actief is. Alle stations en monoraillijnen die op hoge viaducten rijden, zullen volledig worden voltooid door 2021.

Sao Paulo monorailstations

 • Vila Prudente
 • oratoria
 • São Lucas
 • Camilo Haddad
 • Vila Tolstói
 • Vila União
 • Jardim Planalto

Sao Paulo Monorail in aanbouw

 • Sapopemb naar
 • Fazenda da Juta
 • St. Matthew
 • Jardim koloniaal

Kaart van Metro en monorail van Sao Paulobabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen