Journalist Mustafa Hoş Onderzoekt Çorlu treinramp

journalist mustafa hosa onderzoekt gangtragedie
journalist mustafa hosa onderzoekt gangtragedie

Aanklager Galip Yılmaz Özkurşun, die geconfronteerd werd met de treinramp in Çorlu, waar 25 zijn leven verloor, diende een rechtszaak in voor 110 duizend pond voor de journalist Mustafa Hoş, die vanaf het begin de ramp nauwlettend volgde, voor het doelbewust richten op gerechtelijke autoriteit hedef.

Journalist Mustafa Hoş, die volgens het nieuws in 16 Punto reageerde op de beslissing over de schadevergoeding, zei: “De Çorlu treinramp gaf me aan de rechtbank. Richt zich bewust op strafrechtelijke jurisdictie. 25 officier van justitie die de TCDD-administratie niet kan aanklagen voor nalatigheid die het menselijk leven kost, wil 110 duizend pond ”.

Babıali TV, evaluatie van de schadevergoedingzaak ingediend tegen het programma, Pleasant, procureur Galip Yilmaz zei dat er geen persoonlijk account is tegen Özkurşun'a.

Aangenaam, waarin staat dat het niet juist is voor een officier van justitie om zijn persoonlijke gevoelens en loopbaangevoelens te volgen, Hoş Een journalist richt zich niet / niet bewust op gerechtelijke autoriteit ”.

Im ik zal blijven volgen ”

Onderstrepend dat de zaak tegen hem een ​​bedreiging is om “deze zaak te volgen Hoş, zei Hoş dat de zaak hem niet bang zal maken en hij de zaak zal blijven volgen.

Over de zaak

12 In september werd besloten tot de laatste hoorzitting van de ramp met de Çorlu-trein om een ​​nieuwe expert aan te stellen en de volgende hoorzitting werd uitgesteld tot december.

110 duizend pond over de officier van justitie opende een rechtszaak voor schadevergoeding Mustafa Hoş, Prof. expert commissie. Net als andere expert Mustafa Karaşahin zat Sıddık Binboğa Yarman in de delegatie die de treinramp in Pamukova opruimde, waarbij 41 zijn leven verloor en Yarman commerciële relaties had met TCDD zoals Karaşahin. (T24)

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.