Generation Road Project, 40 om miljoenen mensen te redden van armoede

generatieproject zal miljoenen mensen van armoede redden
generatieproject zal miljoenen mensen van armoede redden

Volgens een studie gepubliceerd door de Wereldbank, het China en 2013-initiatief geïntroduceerd door het Belt and Road-initiatief, zullen 7 miljoen 600 miljoen mensen in extreme landen, 32 miljoen mensen afkomen van gematigde armoede. Het initiatief zal ook 2,8 verhogen tot 9,7 procent van het handelsvolume van de deelnemende landen. In de wereldhandel zullen 1,7 tot 6,2 toenemen en het wereldwijde inkomen met 0,7-2,9 stijgen. Tot op heden hebben 136-landen getekend om deel te nemen aan dit initiatief ...

Cumhurbaşkanı Silk Road Economic Belt "en" 2013. Die werden gevormd tijdens de bezoeken van de Chinese president Xi Jinping aan Centraal-Azië en Zuidoost-Azië in het najaar van 1. 6 is een gebruikelijk product geworden dat wereldwijd is verwelkomd.

Het initiatief, waarin Xi Jinping speciale aandacht besteedt aan de 70-jubileumvieringen in China, heeft het wederzijdse politieke vertrouwen, de economische cohesie en de menselijke en culturele banden tussen de betrokken landen verder versterkt.

Eind juli ontving 136 het aantal landen dat een samenwerkingscertificaat met China heeft ondertekend in het kader van Generation and Road; het aantal internationale organisaties is toegenomen tot 30. Het project is ook vele malen geschreven aan de resoluties van de Verenigde Naties onder de titel inşa Building the partnership of lot of humanity ”.

Turkije is goed gepositioneerd in het hart van het project

Geconfronteerd met verschillende claims van westerse landen, Belt and Road-samenwerking, Oost-Afrika, de eerste snelweg, de eerste brug over de zee van de Maldiven, heeft Wit-Rusland zijn eigen autoproductie. De introductie van de spoorweg Mombasa-Nairobi droeg 50-punten bij aan de economische groei van Kenia en creëerde ongeveer 1,5 duizend banen in de regio.

Turkije in het kader van de overeenkomsten die met China in 2015 overeenkomst werd opgenomen in de Belt Road Project. In deze context worden de werken voor de Çanakkale Straatbrug, 3 Storey Tube Crossing Project, Filyos, Çandarlı en Mersin havens gebouwd en het Edirne-Kars hogesnelheidstrein- en treinverbindingenproject voortgezet.

Het project beoogt Azië, Afrika en Europa te verbinden; Dit omvat een investering van miljarden dollars in infrastructuur, inclusief snelwegen, spoorwegen, havens en transmissielijnen. 21. eeuw en geïdentificeerd als een van de grootste ontwikkelingsprojecten met het Belt and Road-initiatief; de aanleg en integratie van transport-, telecommunicatie-, energie- en andere infrastructuurnetwerken in deze regio's, krediet- en kapitaalmogelijkheden voor nieuwe projecten, douane- en belastingcoördinatie tussen regio's en handels- en investeringsmogelijkheden zullen naar verwachting nieuw leven worden ingeblazen.

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.