Eurasia Rail op 2021 voor de eerste keer in Konya

eurasia rail voor het eerst in konyya
eurasia rail voor het eerst in konyya

Hyva Group is georganiseerd in Turkije "International Rail, Light Rail and Logistics Fair" - EURASIA rail tussen de xnumx'uncu maart 9 3-5 zal worden gehouden op de TUYAP Fair Centre in Konya. De beurs, die tot vandaag werd gehouden in Izmir, werd aangekondigd tijdens een persconferentie in Konya.

Beschouwd als een van de grootste en belangrijkste van de drie grootste rail beurs ter wereld, Hyva Group, georganiseerd door de International Railway in Turkije, Light Rail en Logistiek Fair - De voorbereidingen voor de Eurasia Rail xnumx'uncu, Konya Metropolitan Municipality en de Staatsspoorwegen Directoraat (TCDD) ondertekend door het protocol versneld. Burgemeester van de gemeente Konya, burgemeester Uğur İbrahim Altay, algemeen directeur Ali İhsan Uygun en regionaal directeur van Hyve Group Kemal Ülgen woonden de ceremonie van het protocol bij.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, die de eerste toespraak hield tijdens de protocolceremonie, verklaarde dat de beurs een belangrijke gelegenheid is om de technologische ontwikkelingen in de spoorwegindustrie op de voet te volgen. . Voor dit doel werd de eerste Eurasia Rail Fair, die werd opgericht met de steun van onze organisatie, gehouden in Ankara in 2011, de rest in Istanbul en tenslotte in 2019 in Izmir. Deze beurs, die wij als een kans voor ons zien om de opkomende technologieën in de snel ontwikkelende spoorwegindustrie ter wereld te volgen, opent de deur naar het delen en samenwerken met andere landen als TCDD. ”

TCDD Algemeen Directeur Ali Ihsan geval, opgenomen in de wereld, dat is de derde grootste beurs en bij te dragen tot de ontwikkeling van Turkije spoorwegsector Eurasia Rail Trade van dat het belangrijk is voor hen niet uit te voeren in Konya in 9 van 2021.'S.

Uygun zei, olarak Als spoorwegen, blijven we investeren in Konya en krijgen we nieuwe werken met onze nieuwe visie en missie. Tot op heden konden spoorvoertuigen geproduceerd door voertuigfabrikanten niet worden tentoongesteld omdat er geen spoorverbinding was met het beursterrein in Ankara, Istanbul en Izmir. De grootste wens van de deelnemers is dat ze hun producten per spoor willen vervoeren. Op dit punt is Konya belangrijker voor ons. Konya kermis ligt dicht bij het Kayacık Logistics Centre, ongeveer 5 km. Voor de 2021 Eurasia Rail Fair worden spoorvoertuigen per trein naar het logistieke centrum gebracht en van hieruit over de weg naar het beursterrein, in samenwerking met de gemeente Konya. Ik wens dat het protocol wordt ondertekend tussen onze organisatie en Konya Metropolitan Municipality voor de realisatie van de negende Eurasia Rail Fair in Konya en ik dank u voor uw deelname. "

Herinnerend dat Konya onlangs een belangrijke halte is geworden in Anatolië in het kader van spoorweg- en spoorwegsysteemprojecten en dat Konya deze positie verder zal versterken, verklaarde Kemal Ülgen, regionaal directeur van Hyve Group, dat 2 in het kader van het in oktober ondertekende protocol zal worden gehouden in Konya. verklaarde dat de sector lokale en buitenlandse vertegenwoordigers zal ontmoeten. Ülgen vervolgde: “Sinds 9 brengt Eurasia Rail, dat de mogelijkheid heeft geboden voor nieuwe samenwerkingen door de pols van de hele sector in de Eurasia-regio te houden, de belangrijkste actoren van de sector spoorwegsystemen in de regio samen en wordt het gehost door de gemeente Konya Metropolitan. De beurs werd eerder georganiseerd door Istanbul, Ankara en uiteindelijk Izmir. Het is erg belangrijk voor ons allemaal om te realiseren in Konya, dat op weg is met zekere stappen om een ​​presentatiebeursstad te worden. Gedurende de hele beurs zullen de internationale deelnemers aan de sector zaken en relaties ontwikkelen en zullen we sectorale kennis en ervaring met onze deelnemers op het hoogste niveau delen via conferenties en seminars. ”

Hyva door de Groep zal worden gehouden xnumx'unc keer in het jaar 2021 tussen Trade supporters TC ministerie van Handel van de Republiek Turkije State Railways (TCDD), zijn Konya Metropolitan Municipality, KOSGEB met de International Union of Railways (UIC) ook inbegrepen.

De beurs van 8 werd gehouden in Izmir; Turkije is ook een van hen Qatar, Algerije, Tsjechië, China, Frankrijk, Nederland, deelnemers uit landen als Spanje en Italië hadden ingenomen

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.