Bouw van versterkte betonnen keermuur en afwateringskanaal bij Irmak Zonguldak Line

bouw van keermuur van gewapend beton en afwateringskanaal op de zonguldaklijn
bouw van keermuur van gewapend beton en afwateringskanaal op de zonguldaklijn

Irmak Zonguldak-lijn tussen km: 355 + 055 - 355 + 300 Versterkte betonnen keermuur en afvoerkanaalconstructie Aanbesteding resultaat


Irmak - Zonguldak Lijn Km: 2 + 2019 - 496065 + 307.013,79 Volgens het onzekere resultaat hebben 403.857,51 bedrijven een bod ingediend bij de aanbesteding voor de aanleg van een afwateringskanaal en RAMAZAN METİN KALYONCU heeft de aanbesteding gewonnen met een bod van 355 TL. Twee bedrijven die aan de aanbesteding deelnamen, hebben een bod ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding heeft betrekking op normaal stortklaar beton gieten (inclusief betontransport) en andere werken in de C 607,35 / 3 druksterkteklasse, geproduceerd of gekocht bij de 30 m37 betoncentrale en bedrukt met een betonpomp. De duur van het werk is 120 (honderdtwintig) kalenderdagen vanaf de oplevering van de plaats.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties