Architecten en ingenieurs zeggen dat we tegen Sapanca Teleferic Project zijn

Architecten en ingenieurs zeggen dat we tegen Sapanca Teleferic Project zijn
Architecten en ingenieurs zeggen dat we tegen Sapanca Teleferic Project zijn

Vertegenwoordigers van de kamers van ingenieurs en architecten in Sakarya ontmoetten de vertegenwoordiger van het bedrijf dat het kabelbaanproject in Sapanca uitvoert

Het kabelbaanproject in de wijk Kırkpınar, dat in de vorige bestuursperiode in de gemeente Sapanca werd aanbesteed, staat al enige tijd op de openbare agenda. Bursa Teleferik AŞ, die de aanbesteding won, kreeg de reactie van de mensen in de regio en niet-gouvernementele organisaties voordat hij met de werkzaamheden begon.

Salim Aydın, Sakarya provinciaal vertegenwoordiger van de kamer van mechanische ingenieurs aangesloten bij TMMOB (Unie van kamers van Turkse ingenieurs en architecten), Hüsnü Gürpınar, president van Sakarya afdeling van de kamer van civiel-ingenieurs, Sami Kafadar, Sakarya provinciaal vertegenwoordiger van de kamer van architecten, namens Turgay Demirgövophys Gehr. de Mandacı; Hij had een ontmoeting met Burhan Özgümüş van Bursa Teleferik A.Ş.

Op verzoek van de firma sprak Burhan Özgümüş, de bedrijfsfunctionaris, voor het eerst tijdens de vergadering in de provinciale vertegenwoordiger van de Kamer van Mechanische Ingenieurs.

PAYMENTS

Özgümüş legde de details van het inkoopproces tot nu toe uit en zei dat 80% van de betalingen aan de gemeente Sapanca plaatsvond.

Zonder de plaats te zien

Özgümüş verklaarde dat ze het leveringsrapport hadden ondertekend zonder de plaats te hebben gezien, maar ze konden niet aan de werkzaamheden beginnen; de reden hiervoor is dat de nieuwe burgemeester naar verwachting de zetel van de gemeente zal innemen, zei hij.

VRAAG DE INSCHRIJVING

De vertegenwoordiger van de Kamer van Mechanische Ingenieurs in de provincie Salim, Kartepe en Sapanca Kırkpınar veilingen vroeg het aantal bedrijven dat aan het proces deelnam.
Bedrijfsfunctionarissen, deze vraag; in de tussentijd is 2 een periode van maanden en het aanbestedingsdossier, het aantal bedrijven 4, het aantal bedrijven dat aan 1 heeft deelgenomen, waarop zij zelf hebben gereageerd door te zeggen.

WE ZIJN STABIEL OP DIT PUNT

Kamer van mechanische ingenieurs Provinciale vertegenwoordiger van de vergadering, de volgende informatie over de voortzetting van de vergadering werd gegeven:
Teknik Technisch werd gesteld dat de keuze van de locatie van dit project verkeerd was. Indien gevraagd, wordt verklaard dat zij de nieuwe projectstudies volledig zullen ondersteunen door alternatieve locaties te bepalen die de mensen en de stad ten goede komen zonder het ecologische evenwicht te schaden. Unie van kamers van Turkse architecten en ingenieurs Als componenten van Sakarya zijn ze tegengesteld aan de huidige staat van het project. de aannemer werd op de hoogte gebracht van hun vastberadenheid en bedankte hen voor de vergadering. ”(Sakarya Yenihaber)

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.