Het is mogelijk om Bridge Crossing gratis mee te nemen met LPG

Het is mogelijk om gratis bruggen mee te nemen met lpg
Het is mogelijk om gratis bruggen mee te nemen met lpg

De constante stijging van de brandstofprijzen leidt gebruikers naar alternatieve brandstoffen. Milieuvriendelijke en kostenbesparende voertuigen met LPG Volgens TurkStat-gegevens van 2019 is 37 het percentage auto's. Het is mogelijk om ongeveer 40 procent te besparen met LPG waaraan jaarlijks meer chauffeurs de voorkeur geven. 'S werelds grootste alternatieve brandstofsystemen fabrikant brc'n's Turkije CEO Kadir Knitter, "een voertuig brandstof per kilometer bieden wij de LPG-conversie met BRC consumptie van benzine 50-60 cent per kilometer onder normale omstandigheden 25-30 valt op de cent. Met een ruwe berekening kan een autobezitter die 50-kilometers per dag maakt, tot 10-ponden per dag besparen. Met andere woorden, in ons land waar de brugovergang 10,5 lira is, brengt de gebruiker van LPG-voertuigen de brugovergang gratis ”.

De constante stijging van de brandstofprijzen leidt de eigenaren naar alternatieve brandstoffen. Volgens de OPEC-gegevens, terwijl de oliereserves in de wereld geleidelijk afnemen, zijn de ontdekte aardgasbronnen nog steeds voldoende. Aardgasreserves, die met de dag toenemen met de aanwezigheid van nieuwe aardgasbronnen, tonen aan dat LPG zijn prijsvoordeel vele jaren zal behouden. Volgens de TUIK de gegevens met behulp van LPG mei 2019 38 procent van de auto's in Turkije. Wanneer correct toegepast, bespaart LPG rond 40 en zorgt voor milieuvriendelijk transport met lage emissies.

'Je kunt brugovergang gratis meenemen'

'S werelds grootste alternatieve brandstofsystemen fabrikant brc'n's Turkije CEO Kadir Knitter, "het brandstofverbruik van een auto per kilometer, bieden wij de LPG-conversie met BRC consumptie van benzine 50-60 cent per kilometer onder normale omstandigheden 25-30 valt op de cent. Met een ruwe berekening bespaart een autobezitter die 50-kilometers per dag maakt tot 10-ponden per dag. Met andere woorden, 10,5 is de brugovergang in ons land, LPG-voertuigen in ons land die de brugovergang gratis naar Istanbul brengt ”, zei hij.

Bijna de helft van de auto's heeft LPG

Turkije Instituut voor de Statistiek (TUIK), in mei, volgens 2019 jaar Motorvoertuigen Statistiek, verkeer duizend geregistreerde de 23 39 551 miljoen motorvoertuigen verantwoord procent 54,2 is de auto's. Volgens dezelfde gegevens gebruikt 12 miljoen 482 duizend 475 duizend 38 duizend 4 duizend 710 duizend 222 auto's die deel uitmaken van XNUMX duizend XNUMX auto's op LPG. Het aantal voertuigen dat LPG gebruikt, neemt elk jaar toe.

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen