Triple Track-aanvraag om te registreren in Turkije na de VS.

De ijsbaan zal worden toegepast op UCLA nadat de Amerikaanse turkiyede
De ijsbaan zal worden toegepast op UCLA nadat de Amerikaanse turkiyede

Minister van Transport en Infrastructuur M. Cahit Turhan verklaarde dat ze toekomstige plannen maken om de landings- en startcapaciteit van Istanbul Airport verder te vergroten, en zei: We zijn begonnen met een werk om in te worden geïmplementeerd. " zei.


Minister Turhan zei dat er toekomstplannen zijn gemaakt om de landings- en startcapaciteit van Istanbul Airport verder te vergroten.

Turhan zei dat de derde parallelle landingsbaan, die op het punt staat voltooid te zijn op de luchthaven van Istanbul, volgende zomer in dienst zal worden genomen: "We begonnen te werken aan de implementatie van de praktijk 'gelijktijdige landing op drie banen', die in geen enkel land behalve de VS wordt toegepast, op de luchthaven van Istanbul." hij sprak.

Turhan merkte op dat de "triple parallel runway operation" geen andere toepassing in de wereld heeft dan de VS en verklaarde dat Istanbul Airport een van de belangrijkste centra ter wereld zal worden.

"Studies worden uitgevoerd met nationale middelen"

Turhan wees erop dat oorspronkelijk drie landingsbanen waren gepland om in verschillende combinaties te worden gebruikt en zei:

“Sommige banen worden gebruikt om op te stijgen, sommige banen om te landen of te landen en op te stijgen, afhankelijk van het verkeersgewicht. Met deze methode wordt een aanzienlijke toename bereikt van het aantal vliegtuigen dat per uur kan opstijgen en landen. De vereiste luchtruimontwerpstudies werden uitgevoerd door het personeel van het directoraat-generaal van de staatsautoriteit voor luchthavens (DHMİ), met gebruikmaking van nationale middelen, om een ​​efficiënte luchtverkeersstroom met maximale capaciteit te garanderen en om taxitijden te verkorten zonder het principe van vliegveiligheid in gevaar te brengen.

Turhan zei dat de applicatie een belangrijke bijdrage zal leveren aan het luchtvervoer: "De studies van de applicatie, die zullen worden geïmplementeerd door belangrijke wijzigingen aan te brengen in het luchtruim van Istanbul, worden uitgevoerd door de algemene directie van DHMI met behulp van nationale middelen. zei.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties