Çetin Emeç Het einde van de viaduct naderen

cetin emecte nadert het einde
cetin emecte nadert het einde

Kocaeli Metropolitan Municipality blijft nieuwe en moderne viaducten naar de stad brengen en blijft werken aan het project. Productie en andere bouwwerkzaamheden zijn aan de gang bij de nieuwe Çetin Emeç-viaductbrug, waarvan het stalen lichaam vorige maand op de poten werd geplaatst. In lijn met de werkzaamheden van het Department of Science gaat de productie van lift- en gevelbekleding door.

Er wordt een antislip TARTAN-startbaan gebouwd


In het kader van het project werd de reling van het viaduct voltooid en werden op het viaduct lichtmasten geplaatst. De lift- en gevelproductie van het viaduct, dat momenteel aan de gang is, zal worden gemaakt van antislip tartan-baan op het hoofdgedeelte en de trapvloeren. Landschapsarchitectuur en trottoirproductie van het moderne viaduct zal ook worden gerealiseerd.

95 TON GEBRUIKT STAAL

Het nieuwe Çetin Emeç-viaduct werd 39 meter lang gebouwd. 80 ton staal, 15 ton wapeningsstaal en 115 kubieke meter beton werden gebruikt voor de productie van viaducten. 33 vierkante meter composiet bekleding, 192 vierkante meter halfdek gevelbekleding, 4 bewakingscamera, 19 verlichtingsarmatuur productie en elektrische infrastructuurwerken werden gemaakt voor lift- en elektrische producties.

TWEE LIFT DIENT VOOR BURGERS

In het nieuwe moderne viaduct zullen twee liften de burgers dienen. De grootstedelijke gemeente houdt de bestaande viaductbrug open tot de opening van de nieuwe brug om te voorkomen dat burgers de straat oversteken. Burgers die in de regio wonen en vaak het Çetin Emeç-viaduct gebruiken, verwelkomen de bouw van het nieuwe Çetin Emeç-viaduct.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties