Breng Industrial IoT naar het productiegebied

breng industrieel jodium naar het productiegebied
breng industrieel jodium naar het productiegebied

Industriële analytische oplossingen met kunstmatige intelligentie optimaliseren machine-, productie- en kwaliteitsresultaten voor productie 4.0

Hitachi Vantara, een dochteronderneming van Hitachi Ltd, heeft vandaag Lumada Manufacturing Insights gelanceerd, een suite van Internet of Industrial Objects (IIoT) -oplossingen die gegevensgestuurde instincten van de productie transformeren en de maakindustrie sterker maken. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technieken, Lumada Manufacturing Insights De machine, die de digitale innovatie-infrastructuur versterkt die nodig is voor productie 4.0, is ontworpen om de productie- en kwaliteitsresultaten te optimaliseren.

Sur Data en analyse hebben de kracht om productie-activiteiten te moderniseren en te transformeren, zei Brad Brad Brad, Product- en Strategiemedewerker bij Hitachi Vantara. Voor veel fabrikanten van vandaag vertragen processen met legacy-infrastructuur en losgekoppelde software echter de innovatie en beïnvloeden ze het concurrentievoordeel ”, zegt hij. "Met Lumada Manufacturing Insights kunnen klanten de basis leggen voor digitale innovatieprocessen die in harmonie zijn met hun bestaande systemen en software om onmiddellijk winst te behalen op het gebied van uptime, efficiëntie en kwaliteit en om toekomstige transformaties te initiëren."

Transformaties in productie versnellen

Lumada Manufacturing Insights past regelmatig data science toe op basis van voorspelbare analyses voor verbeteringsinspanningen. Lumada integreert met bestaande applicaties en biedt bruikbare inzichten zonder de noodzaak om dure productieapparatuur of applicaties te verwijderen en te vervangen. Lumada Manufacturing Insights ondersteunt verschillende implementatie-opties en kan on-premise of in de cloud worden uitgevoerd.

Obby Met Hitachi Vantara profiteren onze klanten van onze expertise op het gebied van operationele technologie en creatieve benaderingen om hun digitale reizen te versnellen, zei Hit Bobby Soni, Chief Executive Officer, Hitachi Vantara. Met onze beproefde methoden en geavanceerde tools zijn we in staat om geschikte oplossingen voor onze klanten te ontwerpen die de efficiëntie verbeteren, de bezorgsnelheid verhogen en uiteindelijk betere bedrijfsresultaten opleveren. ”

* Met het aanbieden van machine-, productie- en kwaliteitsanalyses adviseert Lumada Manufacturing Insights zijn klanten:

* Bouw uw eigen benadering van een intelligent productierijpheidsmodel en versterk de digitale innovatie-infrastructuur voor continue procesverbetering;

* Integreer gegevenssilo's, gestrande activa en gegevens van video, LiDAR en andere geavanceerde sensoren om concurrentievoordeel te behalen;

* Gebruik 4M (machine, mens, materiaal en methoden) correlaties voor oorzaakanalyse op de gewenste schaal;

* Evalueer algemene apparatuureffectiviteit (OEE) en ontwikkelingsaanbevelingen op basis van geavanceerde AI- en ML-technieken;

* Evalueer uw planningsefficiëntie en optimaliseer voor verschillende workloads, productiesnelheden en geaccumuleerde periodes van werkorders;

* Monitor en begeleid productkwaliteit met voorspelde voorspellingen;

* Verbetering van de vraagvoorspellingsnauwkeurigheid, productieplannen en naleving van de productie.

Vroege gebruikers zien de eerste voordelen

Ericsson Inc. Vice President van Strategic Industrial Partnerships and Initiatives Angelica Moden, Ericsson en Hitachi Vantara, dankzij hun samenwerking met de Lumada Manufacturing Insights die zijn getest om aan de verwachte toename van nieuwe productlanceringen te voldoen, zei dat de basis voor een digitale innovatie. Moden zei ook: "Door ons partnerschap met Hitachi Vantara winnen we aan kracht door dezelfde oplossing te gebruiken die we onze partnerklanten bieden en we zullen onze industriële IoT-gebruiksschema's uitbreiden op basis van onze 5G-technologieën. Mod

Olarak Als een visionaire fabrikant lag onze focus op het versnellen van transformationele verandering, het elimineren van datasilo's en het creëren van een basis voor digitale innovatie om onze reis naar productie 4.0 te versnellen, zei Logan Logan Aluminium hier, Transformation Leader Vijay Kamineni; Ik We hebben de IIoT-workshop gebruikt om onze gebruiksschema's in overeenstemming te brengen met de prioriteiten van bedrijfstransformatie en een routekaart voor succes te hebben met Lumada Manufacturing Insights. Onze samenwerking met Hitachi Vantara stelt ons in staat bedrijfsdoelstellingen in elke fase van onze transformatie te definiëren en duidelijke resultaten te leveren die de winst in efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en duurzame productie zullen versnellen. Hitachi Vantara biedt een uniek IT / OT-voordeel dat ons op de lange termijn zal helpen.

Shuja Goraya, CTO bij Precision Drilling Corporation, merkte op: “Met Hitachi Vantara besparen we tijd met industriële analyse en een krachtig Lumada-platform om meer dan 20.000-datastromen per apparatuur per seconde te verwerken, waardoor de juiste mensen op het juiste moment bruikbare informatie krijgen en optimale beslissingen worden genomen. Dit demonstreert onze operationele uitmuntendheid en bijgevolg ons concurrentievoordeel. We integreren het met Lumada Manufacturing Insights met behulp van video en informatie van LiDAR voor de presentatie van bedrijfsresultaten U Shuja toegevoegd; Süreç We maken procesoptimalisatie mogelijk door het identificeren van ontwikkelingsmogelijkheden en het verkorten van levertijden voor onze klanten. Alles wordt mogelijk gemaakt door het efficiënte gebruik van gegevens om betere beslissingen te nemen en vervolgens consequent uit te voeren wat we hebben geleerd. We zijn enthousiast over onze strategische samenwerking met Hitachi Vantara. ”

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.