Volkswagen Bagyurdu OSB'den-uitnodiging kwam!

volkswagene bagyurdu osbden uitnodiging kwam
volkswagene bagyurdu osbden uitnodiging kwam

World of kiezen Volkswagen om te investeren in 1.3 miljard euro van Manisa, Turkije Bağyurdu dan is gelegen naast de regio om steun aan de leveranciers van auto-reus fabriek product deze uitnodiging kwam van OSB bieden.

1.3 miljard euro voor investeringen van Volkswagen in Manisa, Turkije Bağyurdu zich na de selectie van de drempel van de leveranciers om product ondersteuning te bieden aan deze uitnodiging kwam van de OSB plant.

Bagyurdu Organized Industrial Zone (BAYOSB) voorzitter Aydın Telseren, die een beoordeling van deze kwestie maakte, zei dat de Duitse autogigant Volkswagen Manisa koos voor zijn productiefaciliteit en het was een grote winst voor zowel het land als de regio.

Men heeft vernomen dat de fabriek, die naar verwachting werkgelegenheid zal bieden aan ongeveer 5 duizend mensen, eisen heeft zoals sociale ruimte, huisvesting, onderwijsgebouwen en onderhandelingen worden voortgezet en leveranciers die materialen, materialen en producten aan de Duitse reus zullen leveren, zijn begonnen met het zoeken naar plaatsen.

ZEER VOORDEEL
Telseren zei dat het voor ons land een geweldige kans is om de voorkeur te krijgen voor een dergelijke investering in het moeilijke proces dat we doormaken en zei: “1.3 miljard euro investering is een winst voor ons land zelf. Het is echter ook een grote winst voor onze regio en Manisa. Met deze investering biedt 5 duizend arbeidsplaatsen voor arbeidsplaatsen en creëert het een geweldige arbeidsplaats voor de leveranciersbranche en leveranciers die materiële ondersteuning bieden aan deze productiefaciliteit. Bağyurdu OIZ is een van de meest geschikte locaties voor de leveranciers in de buurt van deze in Manisa gevestigde autoproductiebasis. BAYOSB is de meest geschikte regio voor deze investeringen met zijn logistieke voordeel, hoge kwaliteit en ononderbroken energie, moderne infrastructuurdienst, opgeleid intermediair personeel en stimulerende toepassingen AY.

DICHTBIJ MANISA
BAYOSB President Telseren verklaarde dat ze veel voordelen hebben met hun locatie naast Logistic Village met 500-meters naar de snelweg İzmir İstanbul, 57 km naar de luchthaven, de hogesnelheidstrein İzmir-Ankara en grenzend aan Manisa. BAYOSB is de meest geschikte OSB voor leveranciers die productie plannen voor Volkswagen-investeringen met zijn structuur, machinecluster en structuur geschikt voor de auto-industrie. We verwachten van alle subindustriële investeerders in onze regio. Als ze van toepassing zijn, kunnen ze beginnen met het bouwen van hun fabrieken in een zeer korte tijd

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.