Büyükakın naar Yahya Captives Tram Beschrijving

trambeschrijving naar de kapiteins
trambeschrijving naar de kapiteins

Unie van gemeenten van Marmara en Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, Izmit Yahya Captain topmanagement-voorzitter Ahmet Yavuz en Yuvam topmanagement-voorzitter Adem Elbas, evenals het management van regionaal douane- en buitenlandse handelsmanager Oost-Marmara, Mehmet Ali Arslan en de vorige periode, de voorzitter van de AK-partij Izmit District Hasan Ayaz in zijn kantoor. Burgemeester Büyükakın evalueerde de kwesties die nauw samenhangen met de stad en het land met zijn gasten en benadrukte de waarde die railsystemen zullen toevoegen aan de ontwikkeling van de stad. Burgemeester Büyükakın legde een verklaring af over het tramproject naar de regio Alikahya in het speciale programma TV Agenda op 41 en noemde belangrijke kwesties in veel kwesties.

“50 DUIZEND PASSAGIERS ZULLEN ÖN GAAN
Büyük De uitbreidingswerken van de Akçaray-tramlijn in Izmit Center worden voortgezet, "zei burgemeester Büyükakın, die het topmanagement van Yuvam en Yahya Kaptan informeerde." De bouw van de tramlijn naar Kuruçeşme gaat door. We hebben een lijn die zich uitstrekt van de regio Mehmet Ali Pasha, een andere lijn, naar het stadsziekenhuis. Het is de bedoeling dat de 50 duizend passagiers van het stadsziekenhuis dagelijks zullen gaan. Een andere lijn zal zijn richting het Kocaeli-stadion in Alikahya, waar we een serieuze reis verwachten. Het nieuwe gerechtsgebouw komt ook van het EDOK-commando. Als het gerechtsgebouw daarheen wordt verplaatst, is er serieus verkeer

"Als gevolg hiervan is er geen duidelijke lijn"
"De regio Alikahya, het Kocaeli-stadion en het gerechtsgebouw moeten vanwege de tramlijn naar dat gebied gaan," zei burgemeester Assoc. Dr. Tahir Büyükakın zei, Yah De alternatieve route-onderzoeken zijn aan de gang of deze lijn van de kapitein van Yahya naar beneden gaat en vanuit het fabrieksgebied naar het Sembol-winkelcentrum gaat of naar het Alikahya-gebied vanaf de achterkant van de terminal. Er is geen laatste regel. Als het symbool langs het winkelcentrum gaat, is er een boomaanplantingsgebied. We hebben burgers in dat gebied die zich zorgen maken over het kappen van bomen in dat gebied. Er is geen mogelijkheid om een ​​project te maken zonder met onze burgers in die regio te praten of door een andere plaats te gaan zonder met onze mensen in die regio te praten. Maar er is momenteel geen definitief of besloten project om te bespreken. Er zijn zwarte potloodwerken voor het geval hij erdoorheen kan, er is geen definitief implementatieproject. Het zou niet nodig zijn om een ​​discussie te starten voordat ze gebeuren ..

ALT ALLEEN ALTERNATIEF ROUTEWERK VAR
Burgemeester Büyükakın vervolgde zijn woorden als volgt: “Mogen onze burgers in de regio Yahya Captain comfortabel zijn. Er is geen afgerond project, er is geen investeringsbeslissing genomen. Als er een meer concrete situatie is waar hij doorheen kan gaan, dan zullen ze zitten en met hen praten. Maar we hebben daar geen project. We hebben geen investeringsbeslissing genomen. Er zijn alleen alternatieve route-onderzoeken. Er is een alternatieve route om Alikahya, het gerechtsgebouw en het Kocaeli-stadion te bereiken vanaf de achterkant van de terminal. De route van onze lijn naar het stadsziekenhuis werd echter duidelijk en implementatieprojecten worden uitgevoerd. ”

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.