TCDD Railway Routes en YHT Lines Map 2019

hogesnelheidstreinlijnen kaart 1
hogesnelheidstreinlijnen kaart 1

TCDD Railway Route en High Speed ​​Train (YHT) lijn 2019 Map Updated: Republiek Turkije State Railways (TCDD), de Directie Regionale van de Turkse staatsspoorwegen en spoorlijnen 2019-date kaarten met daarop de Border rayhaber.comAt.


De Republiek Turkije State Railways (TCDD), de huidige kaart pagina om ze te delen met je. De kaarten zijn opgesteld door TCDD en tonen de huidige spoorroutes van het jaar 2019. Voor degenen die informatie willen krijgen over spoorwegen en wegroutes, delen we deze kaarten met u. Wanneer TCDD kaarten publiceert met de nieuwe spoorlijnen, zullen we deze met u delen op onze website.

Turkse Staatsspoorwegen MAP

Klik op de kaart voor een hogere resolutie.

REGIO VAN TFDD-DIRECTEURS

TCDD Istanbul 1. Gebied, Ankara 2. Regio, Izmir 3. Regio, Sivas 4. Regio, Malatya 5. Regio, Adana 6. Regio en Afyonkarahisar 7. Regionale directoraten, waaronder 7 regionaal directoraat, hebben een provinciale structuur en dienen met de YHT-regio in Ankara.

In totaal bestaat 8 uit secties en de volgende kaart toont de regio's waarin de regio's verantwoordelijk zijn: we delen de kaart met de grenzen van de regionale directoraten van TCDD met u.

Klik op de kaart voor een hogere resolutie.

TURKIJE hogesnelheidstrein (YHT) LINE MAP

Turkije's eerste in Ankara 2009 - 245 zijn snelheid spoorlijn tussen Eskisehir LKM, vandaag (februari - Met ingang van 2019) werden opgenomen in Konya en Istanbul en stak de lijn lengte xnumxkm'y in totaal. Turkije's high-speed spoorlijnen, de bouw van high-speed spoorlijnen en buslijnen die passagiers aansluitingen delen we met u op de kaart te dragen.


Klik op de kaart voor een hogere resolutie.

Ankara Istanbul hogesnelheidstrein routekaart: 9 halte op Ankara Istanbul hogesnelheidstrein lijn is bepaald als Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze en Pendik. De hogesnelheidstrein Ankara-Istanbul zal worden geïntegreerd in Marmaray met de voorstedelijke lijn in Pendik. Continu transport wordt verzorgd vanuit Europa naar Azië.

Ankara İstanbul YHT Technische informatie

Ankara Istanbul hogesnelheidstreinproject, onafhankelijk van de bestaande lijn 533 km lang De 250 omvat de bouw van een nieuwe dubbelsporige hogesnelheidstrein, allemaal elektrisch en gesignaleerd, voor een snelheid van km / u.

Met de voltooiing van het project wordt Ankara-Istanbul teruggebracht tot drie uur. Het is de bedoeling om het aandeel van het spoor in het personenvervoer op deze route te verhogen van 10 naar 78 procent. Ankara Istanbul High Speed ​​Line zal worden geïntegreerd met Marmaray om ononderbroken transport van Europa naar Azië te bieden. Met dit project, dat de twee grootste steden van ons land verbindt, zullen de sociale, economische en culturele uitwisselingen tussen steden toenemen en ons land, dat momenteel lid is van de Europese Unie, zal klaar zijn met zijn transportinfrastructuur.

Ankara İstanbul YHT Projectinformatie

Het project 8 bestaat uit afzonderlijke delen;

  1. Ankara Sincan: 24 Km
  2. Ankara Hogesnelheidstreinstation
  3. Sincan Esenkent: 15 Km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 Km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 Km

Ankara Istanbul hogesnelheidstrein, Eskisehir - Sakarya-route

  • Vezirhan Köseköy: 104 km
  • Köseköy Gebze: 56 km
  • Gebze Haydarpasa: 44 km

Het hogesnelheidstreinproject van Istanbul in Istanboel zal in twee fasen worden voltooid. De eerste fase van het project, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, werd in gebruik genomen in 2009. De bouw van de Eskişehir Istanbul-lijn, de tweede fase van het project, gaat door. De oprichting van Köseköy Gebze Stage werd gelegd op 28.03.2012.

Sincan Esenkent en Esenkent-Eskişehir Lines werden in gebruik genomen.


Spoorwegnieuws zoeken

hoe 1

Beoordelingen